Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Napadnici chteli po autorce sex... Kdyz ho ale nejaky cas nechcou, tak se zenska divi; co je s tim chlapem? Neni nemocny?

0 0
možnosti

Když roky plynou , děti odrůstají, tak ženě přichází čas pro vnoučata.

0 0
možnosti
Foto

Vítejte v těchto blogových řadáchR^ a držím vám palce ve výběru seznámení.;-)

0 0
možnosti

Autorko, zkuste někoho oslovit v reálu. Hlavu vám najisto neukousne :-)

0 0
možnosti
Foto

Paní Leono, mám na stejné téma "v šuplíku" dvě povídky (zážitky kamarádek) a proto jsem si Váš blog s chutí přečetl. A pobavil jsem se. R^

0 0
možnosti

R^

Není to s těma chlapama jednoduché. Nedivte se. Chlap, který nemá problémy se seznámením a má dost děvčat typu sexuálních samaritánek, ten si snáze může dovolit erotiku a romantiku. A může být pro Vás apetitlich. Ale chlap, který má problémy se seznámením a nemá kolem sebe sexuální samaritánky a neužívá Anku Dlaňovou, ten je tak sexem zatemněný, že vypadá jako zvrhlík.

Ale Vy hledáte chlapa pro společný život. Tak musíte za tím sexuálním buranem hledat nejdříve člověka, zda s ním vydržíte žít a učit ho erotice. Neříkám, že ho máte prubnout hned na prvním rande. Ale i já jsem svoji ženu nejdříve pře..., víte co, a pak jsme pět let zkoumali, zda spolu budeme moci žít. No vidíte, a letos jsme spolu již jednačtyřicet let!

Jste mladá, jste hezká, a pokud jste k tomu milá, nebojte se života, on se nějaký šikovný chlap najde!

:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 7
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 374x
Jsem žena, matka, květinářka a šťastný člověk. V "minulém životě " baletka. Až nyní hraji svou největší roli s velkou chutí. Ráda se o někoho starám. Veškerou moji starost nyní "odnáší " můj pubertální syn. Mám zajímavé zkušenosti v seznamování na seznamkách- i o tom píši. Humornou formu preferuji na papíře i v životě.

Seznam rubrik