Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Martina 77

8. 4. 2009 11:19
tak ta reklama není na očkování proti meningoku, ale

proti pneumokoku. Mé dceři se penumokok nevyhnul, o očkování jsem tenkrát nevěděla. Strávily jsme krušné chvíle v nemocnici. Zpětně jsem pak malou nechala naočkovat, protože prodělaná nemoc neochrání před další pneumokokovou nákazou!

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

7. 4. 2009 11:19
Jaké máte vzdělání,

že se pouštíte do podobných teorií? Jen několik věcí: očkování proti TBC chrání proti takovým formám, jako miliární TBC a bazilární meningitis, které jsou prakticky ve 100 % případů smrtelné. Brání tedy rozsevu mykobakterií po organismu, což je typické pro vnímavý organismus např. dětí. Snížením vnímavosti se zajistí i to, aby tady neběhaly zástupy lidí s otevřenou plicní TBC, jako to bylo dříve, a dokáže se, že i když někoho takového potkáte, potřebujete, aby Vám dlouho kašlal do obličeje. Očkováním zdravých lidí se chrání i lidé nemocní, se sníženou imunitou, ti, kteří na očkování nezareagovali dostatečně.

Rakovina děložního hrdla vůbec nemusí být virová. Akorát že viry mohou za značné procento.

Klíšťová encefalitida je přenosná např. pitím nepasterovaného mléka, pokud se na krávě napilo infikované klíště. To platí i pro tu TBC.

A naposled, meningokok B způsobuje mírnější onemocnění než typy A a C.

0 0
možnosti
JV

georgino

7. 4. 2009 11:59
Re: Jaké máte vzdělání,

... ovočkovanej , sakra.... co ještě

0 0
možnosti
KK

Lisinha

7. 4. 2009 8:53
To ješkandál, medicína nedělá zázraky!

Jděte k doktorovi. Každý rozumný doktor vám vysvětlí, že žádné očkování nefunguje stoprocentně. Třeba v případě TBC nidméně dojde k tomu,  že když už člověk nemoc chytí, tak v mírnější formě a snáz se léčí. A kdyby už nic jiného, co vám vadí na tom, že někdo ty nevinná dítka zkontroluje pro sichr?

Jde ale taky o to, že jsou lidi, kteří třeba mají rozdrbanou imunitu a na očkování nereagujou. Nebo nemůžou být očkováni vůbec. Tihle můžou vesele roznášet nákazu... no, a v neočkované populaci samozřrjmě propukne to pravé Rio.

0 0
možnosti
Y

Ygrain

7. 4. 2009 10:40
Re: To ješkandál, medicína nedělá zázraky!

Taky mám pocit, že si někteří lidé myslí, že očkování je mocná magie, a děsně se diví, že to tak nefunguje :-/

0 0
možnosti

mirek-storch

7. 4. 2009 8:40
očkování jako pojištění majetku

Když se nepojistíte proti podvodním a nezažijete povodně, tak jste ušetřili peníze za pojištění. Když se nenecháte očkovat proti encefalitidě (zánět mozkových blan) a nepotkáte nakažené klíště, tak je všechno v pořádku. Encefalitidu můžete dostat i jiným způsobem. "Jedna, dvě klíště si jde pro tebe" je agresivní útočná reklama působící na strach rodičů o děti a u některých jedinců o sebe. Preventivní očkování před malárií a žlutou zimnicí při cestách do exotických zemí vás také nemusí ochránit. Jen kolik Čechů se vrací nakažených s malárií  z dovolených. Nemluvě o mnoha nakažlivých chorobách, proti kterým není účinné očkování možné. Strach z nemocí podporuje prodej i málo účinných léků třeba na hubnutí atp. Obchod s lidskou neznalostí a strachem. Úspěšné vymýcení dětské obrny z českých zemí snad nebude jen minulostí, i když se tvrdí, že už se děti očkovat proti obrně nebudou? Je  to pravda?

0 0
možnosti
JV

georgino

7. 4. 2009 12:13
Re: očkování jako pojištění majetku

Dobrý den,

možná jste měl připsat, že vyvinuté očkovací látky jsou v rukách nehorázných zlodějů. Nechci, aby někdo prodal  své vlastnictví,  stát mu něco dal, minimálně laboratoře, pokusný prostor. Za naše peníze. Peníze občanů jsou dalším ve světě vedou nekontrolovatelnou cestou k obohacování se na všemožnou vakcinaci, prášky. Měl jsem v těch padesátých letech kamarády s obrnou.

Jsou to lidé, kterých si vážím, ale ten život je o lásce, pochopení, krutosti a cti.

OK

0 0
možnosti
MZ

zajicek8

6. 4. 2009 13:07
Mé dítě

Milá paní Lenková, žádné očkování Vás na 100% neochrání, ani před stejným kmenem atd.

Důkazem budiž moje dcera, která měla již 2x spalničky i zarděnky. Po druhém onemocnění byla kompletně otestována v Motole a vzhledem k nízkým hodnotám protilátek byla kompletně přeočkována. Poté testy ukázaly normální hladiny protilátek. Necelých 7 let po dokončení této druhé sady kompletního očkování, testy opět ukázaly velmi nízkou hladinu protilátek. Teď už hrajeme pouze o čas, zda bude očkována dříve něž dostane ty zarděnky potřetí v životě.

0 0
možnosti
D

drevorubec

6. 4. 2009 12:52
Karma za hezké shrnutí s příklady...

a za střízlivý neutrální názor. Co se týče reklamy "jedna dvě, klíště jde", tak mi její masivní nasazení vtírá do hlavy myšlenku, že spousta klíšťat díky tuhé zimě pomrzla, ale jak výrobce, tak distribuce má tohoto "poloúčinného" očkování hromadu, kterou je potřeba udat.

To samé byla histerie kolem ptačí chřipky. Asi ale nikdo z nás se nenechá dobrovolně naočkovat a pak se nechat nakaziot SARS, abychom vyzkoušeli, že je očkovací látka doopravdy účinná. :-P

Jinak naše dítě necháváme očkovat jen na povinné nemoci. Co se týče módních histerií, tak jsme opatrní, protože imunitní systém zblázněný různými očkovacími látkami může zcela jednoduše zahájit i roztroušenou sklerozu. A v tom momentě už končí sranda :-(

0 0
možnosti
HP

Hery Potrovka

6. 4. 2009 12:51
.

To očkování, o kterém píšete, že to je očkování  jen na jeden typ bakterie, je očkování proti meningitidě a tu způsobuje bakterie N. meningitis. To je taková ta "žravá" bakterie, po které se umírá do cca 2-3 hodin od invazivního propuknutí choroby. Ta reklamní paní dělá reklamu na pneumokokové očkování. Tuto nemoc způsobuje bakterie Streptococcus pneumoniae. Ta způsobuje třeba záněty středouší. Jsou to dvě odlišné choroby. A očkování proti TBC? Děti se očkují ihned po narození a poté přeočkování ve dvou letech. Přeočkování probíhá až po tuberkulinovém testu. Ten, když je špatný, tak se přeočkovává. Přeočkování probíhávalo také v 11ti letech věku dítěte, to však bylo, přes odpor lékařů, zrušeno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2894x
publicistka

www.zahadno.mysteria.cz

Seznam rubrik