Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kuckyas

14. 7. 2009 16:20
Nejel

bych tam ani kdyby mi platili. Takhle se nechat ponižovat. Není lepší jet někam k vodě, mít havaj, a občas zajít do letního kina. Hlavně, že naši komedianti se váleli v Puppu, žrali jako nezřízení, a to vše za naše peníze. Tohle musí skončit. Je krize, lidi nemaj práci, ani na jídlo, tak by se komedianti taky mohli krotit. Jedu do Karlových Varů v srpnu na dovolenou  a za svý,  doufám, že tam nesetkám žádnou diskriminací. ?

0 0
možnosti
MH

mona m.

13. 7. 2009 14:40
nezkusenost

Myslim, ze hlavni problem lidi s podobnym nastvanym nazorem je jejich festivalova nezkusenost... Letos to byla ma osma sezona s filmem a videla jsem temer vse, co jsem videt chtela a to co jsem nevidela pak hlavne kvuli casu... ano, priznam se, ja osobne jsem mela prominentnejsi akreditaci, ale jeden muj znamy si koupil obycejny pass jen na jeden den a diky me rade (vcasne rezervaci pres sms a vyberu salu s vetsi kapacitou) se dostal na vsechny tri vybrane! Chce to jen trpelivost, selsky rozum a protrele uvazovani... :-) hodne stesti do dalsich let... R^

0 0
možnosti
JM

J i ř í

12. 7. 2009 12:26
Ponižující systém

Myslím, že systém, který nutí lidi stát v 5 ráno ve frontě, není dobrý a je ponižující (ať je to FF nebo Cimrmani). Dnes by přece již šlo třebas při nadměrném zájmu vylosovat předem vstupenky na internetu (když to šlo na Jacksonův pohřeb...)

0 0
možnosti
MF

Michal Fabik

12. 7. 2009 15:36
Re: Ponižující systém

Nutí? Co se stane, když si do té fronty v 5 ráno nestoupnete? Zastřelí vás? Někdo pořádá festival a je jen na vás, jestli se přizpůsobíte jeho pravidlům nebo ne. To, že těmi pravidly dost možná zařídí festivalu špatnou pověst, je druhá věc, ale pořád to nic nemění na tom, že co se týká MFFKV, nejste nucen vůbec k ničemu.

0 0
možnosti
P

plysomisicka

11. 7. 2009 17:01
lístky na pohodu

Ahojky všichni. Musím silně nesouhlasit-jezdíme s partou do Varů už léta a je to vždycky pohodový, ač náročný týden. A to nejsme rozhodně VIP (ještě) ani batůžkáři (už);-) Není problém vidět 4 filmy denně, na akreditace si přes ranní WAP a SMS rezervace zajistíme vždy 3 filmy (většinou hned první 3,které chceme,vyjdou), za 1-2 minutky je to hotový a pak spíme až do oběda, začínáme pak plni sil a v pohodě.Také letošní internetové rezervace fungovaly bez problémů (nutně říci, že pouze přes explorer, mozilla měla nějaký troubles). Takže podle mě je problém trošku někde jinde....Nic ve zlým, ale takhle to fakt funguje už léta bez ohledu na věk, bankovní konto a postavení. Doporučuju všem, stání ve frontách a přebíhání ze sálu do sálu už není v kurzu;-D

0 0
možnosti
E

ET_demokrat

11. 7. 2009 6:50
hehe,

někteří píší stejně jako autorka, jiní se diví a tvrdí, že není problém. problém evidentně je. Je větší zájem, jako je kapacita. To je celé. A je to svinstvo organizátorú, že prodávají jakésy passy, které jsou k ničemu. Jen okrádají lidi.

0 0
možnosti
KP

kami_cze

10. 7. 2009 9:50
letos

letos jsem si s kamarádkou žádný festival pass nekupovala. po zkušenosti z loňského roku mi totiž bylo jasné, že utratíme 500 za pass, ale lístky stejně už možná nebudou. za dva dny pobytu ve varech jsme viděly 3 filmy, které jsme vidět chtěly. lístky byly s klidem k sehnání na kase. vše bylo v pořádku a bez problému. nicméně systém prodeje lístků se mi zdá poněkud nevhodný. možná je to tou pohodlností, že si lístky na cokoli můžeme zarezervovat nebo koupit online. pak nám stání ve frontě přijde pod úroveň. nicméně když to sečtu, tak jsme letos ve frontě stály celkem tak 15 minut (vše během dne, nikoli ráno nebo v noci).

0 0
možnosti
MB

Miloušek

10. 7. 2009 7:55
sebeúcta?

Říká Vám to něco? Já si natolik vážím sám sebe, že bych sebou nenechal orat žádným kašpárkem.

Bývaly časy, kdy různí kašpaři sloužili k pobavení vládnoucího ale i pracujícího lidu a museli se snažit aby se zalíbili a dostali za to něco. Dnes se mi zdá, že je to obráceně.

Jedním z možných řešení je pirátská strana a její výhra ve volbách:-(

0 0
možnosti
LU

pidla

10. 7. 2009 15:30
Re: sebeúcta?

To samé jsem si říkala, když jsem absolvovala lovení lístků na Cimrmanovo nové dílko. Ale víte co, bylo mi to líto, že se nic nezměnilo. Když jsem na jejich stránkách upozornila, že po zavření kasy okamžitě začal prodej lístků na ulici za 1000 a více korun, nikdo mi neodpověděl. Ono ani není co, že.

0 0
možnosti
JK

Amianus

9. 7. 2009 14:04
Milá autorko blogu...

Ruku na srdce...myslíte si, že třeba Váš nadřízený, šéfredaktor MF DNES Robert Čásenský (by) nedostal VIP pass??? Měla jste se buď trochu víc učit nebo se musíte příště více snažit....;-);-D

0 0
možnosti
JP

Hank1980

9. 7. 2009 12:52
rezervace před mobil

Rezervace přes mobil letos nefunguje? Letošní MFF vynechávám, ale v minulosti jsem si vždy zarezervoval lístky v 7:00 respektive 6:59:) mobilem a prakticky vždy jsem dostal lístek na co jsem chtěl, a pokud ne, vždy byl v záloze nějaký jiný film.

0 0
možnosti
R

rojack

8. 7. 2009 13:39
Vy, kteří jezdíte do Varů

přiznejte se, že je to i pro vás snobárna. Vždyť ty filmy můžete vidět později a pohodlněji i jinde.

0 0
možnosti
IX

IfčaX

8. 7. 2009 13:45
Re: Vy, kteří jezdíte do Varů

Většinu z nich ne nebo jen s potížemi. Art kin zas tak moc není. Jasně, české nebo americké filmy budou určitě v kinech vzápětí po skončení festivalu, kvůli nim tam opravdu nemá význam jezdit. Ale produkce jiných zemí se v kinech skoro nevidí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
.

Seznam rubrik