Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Lenko,Vaše antirady jsou skutečně pravdivé.Já dostopoval nejdál do Bolzana.Ale i v ČR lze stopnout zajímavé lidi...anebo nabrat zajímavé stopaře(já už se "přelil" spíše do kategorie "řidič").

0 0
možnosti
JH

takhle může psát někdo, kdo o kultuře  stopování nic neví. Všech deset bodů. Ale je možné, že je to provokace a ironie

1 0
možnosti
DM

! ad bod 10 - dcera s přítelem a kamarádem předloni taky docestovali zhruba stejnou trasou stopem z Ostravy někam pod Barcelonu :) Takže ve třech se to dá! (i s třemi velkými bágly):-),tedy přiznám, že pokud sebou kluci mají dlohovlasou blondýnku asi :) Sledovala jsem pomocí jejich sms,kde se zrovna nacházejí a překvapovalo mně, jak rychlým tempem cestovali a "posouvali se po mapě" a nikde dlouho nepostávali  :)  Spávali i v kukuřičném poli,v lese,na španělském pobřeží chtěli romantiku, pekli na pláži ryby a ustlali si na pláži v někde ústraní, ale tam si zažili divokou noc - spící je za ranního šera  přepadla skupinka "marokánců", byli tak drzí, že jim zpod hlavy vytahovali batohy, na kterých  spali, aby si je uchránili...,kluci se nimi porvali, zloději dokonce vytáhli nože a dcera prý křičela a ječela jako nikdy,naštěstí upoutali pozornost vzdálených rybářů a pak skupinka utekla jen s nějakou ukořistěnou bundou a asi s jednou kabelou, naštěstí v ní nebyly doklady, ani peníze.. Bože,děcka měla vážně štěstí, mohli skončit s kudlou v břiše někde na prázdné pláži, brrr....řekli mi to až po příjezdu, celou zbylou cestu mi stále psali, jak se mají bezproblémově a skvěle! .Pak už ve Španělsku spávali jen po kempech, což je ale stálo většinu našetřených peněz.. Ale užili si to úžasně a seznámili se spoustou lidí,třeba odněkud z Lyonu je až do Strasbourgu vzal nějaký bohatý Arab s malou dcerkou v luxusním autě (a to se už vraceli,takže byli fakt fest umolousaní:-)) a ještě si ochotně udělal zajížďku, aby je zavezl tam, kam potřebovali... Ve Francii jim zase zastavil pár hodně starých veselých důchodců v klasickém francouzském autíčku, prý vypadali přesně jako z filmů o Četníkovi :) cestou si zpívali nějaké francouzské odrhovačky a byla s nimi veliká legrace :) Je to hodně o štěstí..

1 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 630x
Ahoj, som Ellie. Živím sa ako copywriterka a kreatívna duša. Pomáham značkám s komunikáciou a sociálnymi sieťami. Predtým som sa venovala archeológii. Rada šijem a cestujem. Od marca 2019 žijem v Londýne a... som na voľnej nohe.