Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H7

Honza 777

14. 9. 2012 23:20
Rozvadov - Aschaffenburg za 3,5 hod

Ahoj.

Koukám že 4 září píšeš o nápadu jet do Švýcarska a 9tého už jste na cestě...Tak doufám že cestujete bez problémů a že jste se od toho kruháku před kterým jsme vás vysadili do Darmstadtu lehce dopravili.

Těším se na nějaký článek z cest:)

Hezký pobyt ve Švýcarsku

Honza

0 0
možnosti
JV

Žadatel

4. 9. 2012 23:04
Chválím Vás za přiznání se k tomu,

že nevíte co chcete. Vaši rodiče mají opravdu těžký úděl.:-/

0 0
možnosti
LS

lenkasivakova

4. 9. 2012 23:22
Re: Chválím Vás za přiznání se k tomu,

Nevíme, ale pevně dospíváme k tomu to zjistit ;-D Zajisté jsou lidé, kteří od svých patnácti let mají jasno, kterým oborem se chtějí zabývat. Pak jsou lidé, kteří nechtějí dělat nic. A pak jsou také ti, kteří mají širší záběr zájmu, nějak se musí rozhodnout a není to vždy jednoduché... Na druhou stranu moje doporučená shovívavost není myšlena tak, že rodiče mají dál své potomky živit a čekat až je to tedy napadne, stačí morální podpora ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1328x
Zabývám se výukou cizinců v České republice, učím češtinu, ráda čtu, občas píšu, vzdělávám se v psychoterapii a výchově hlavně sama sebe a někdy i dětí ;-). Zpívám, tančím, pěstuji špenát, mrkve a bylinky, víc se mi toho zatím vysadit nepodařilo. Cestuji po Evropě a někdy snad dojde i na cesty za větší louže. Piju kávu, čaj a víno a u všeho toho si povídám s úžasnými přáteli či přítelem, které mám.