Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

motylek_02

24. 9. 2010 4:53
necetla jsem Vas od zacatku

ale pres co jste to jela? Kdyz jsem vyjizdela do zahranici, ubytovani bylo zajisteno, at jiz jako studentka, tak i pracovne. Minimalne cenove dostupny motel, ze ktereho se na miste da hledat bydleni.

0 0
možnosti
LS

lenkasivakova

24. 9. 2010 9:54
Re: necetla jsem Vas od zacatku

Dobrý den, jela jsem v rámci programu free movers na vysoké škole. Je podobný jako program Erasmus, ale má řadu nevýhod, jako třeba to, že nemáme nárok na kolej, což zde v Montpellier čeští studenti "Erasmáci" mají. Ale jinak to není všude obvyklé, znám několik lidí, kteří si i s Erasmem museli hledat ubytování sami. Myslím, že je tam nějaká dohoda, že studenty musí ubytovat, ale pokud jim nenabídnou kolej, tak je to většinou tak drahé, že by to student stejně nezaplatil a stejně hledá sám a u nás není ani ta dohoda. Asi holt když zkušenosti, tak se vším všudy ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1328x
Zabývám se výukou cizinců v České republice, učím češtinu, ráda čtu, občas píšu, vzdělávám se v psychoterapii a výchově hlavně sama sebe a někdy i dětí ;-). Zpívám, tančím, pěstuji špenát, mrkve a bylinky, víc se mi toho zatím vysadit nepodařilo. Cestuji po Evropě a někdy snad dojde i na cesty za větší louže. Piju kávu, čaj a víno a u všeho toho si povídám s úžasnými přáteli či přítelem, které mám.