Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K80a29r77e77l 17R21a34d27a

25. 7. 2013 13:52

To co popisujete jsem pochopil velmi brzy. A tak jsem založil ochotnické divadlo pro jednoho herce, a toho nespolehlivého drsňáka občas zahrál. Jenže ouha, samičky zabíraly, ale nestály za tu námahu. Tak jsem zvolil opravdu drsné opatření. Rozvod, rychlokurz vaření a domácích prací. Od té doby žiji šťastně a stupňující se nájezdy poučených či opuštěných a vdavek chtivých úspěšně ignoruji. Propásly svou příležitost a z toho co mohly nabídnout kdysi (lásku, věrnost a péči o rodinu) už mohou nabídnout jen  trosky. Zní to možná ošklivě, ale to co nepřijde v pravý čas, jako by nepřišlo nikdy.

0 0
možnosti
TS

A víte, že je mi vás docela líto? Zklamat se tak, že už nedáte šanci... Zvažte to ještě, kdo nic nevsadí, nic neprohraje, ale ani nevyhraje ;-)

3 0
možnosti
Foto

Hodný kluk si vždy najde nějakého...kamaráda :)

1 0
možnosti
PM

Taky jsem byl hodný kluk(svým způsobem),fyzicky pro většinu mladinkých vrstevnic nepřitažlivý,ale na "pokec" dobrý...:-/ ).Pak jsem potkal,Bohyni, o 3 roky starší 2x rozvedenou (chlapci šli "rovnou na věc",po roce se "ukázali" ve vší kráse)...mno a jsme spolu nepřetržitých 12let na "psí knížku",dvě děti,až nám občas porozváděné a rozhádané okolí závidí...Tím chci říct,že i HODNÍ kluci mají šanci,potkají-li ROZUMNÉ ženy (a věk v tom ani nemusí hrát roli) ;-)

3 0
možnosti
JH

Otázkou je, co to znamená, když někdo o někom řekne, že je "hodný"...

Vaše definice (podle mě nedostatečná): "kdo dodrží, co řekne, vezme nám tašku a podrží vlasy, když to přeženeme na večírku."

Myslím si, že, nemáte pravdu, takoví chlapi (kluci) nepatří k přehlíženým, ani v ranném mládí.

Já osobně pojem "hodný" na dospělé jedince nepoužívám, když už mám potřebu někoho hodnotit, vyjádřím se přesněji - je to fanda do aut, bohém-fotograf, zručnej kutil (v pozitivním smyslu slova), pouťovej řečník (v negativním smyslu)...

I o mně bylo jednou (!?) řečeno: "Ona je taková hodná..." Ale to jenom proto, že mě ta dotyčná vůbec neznala, prostě jenom nevěděla, co říct...:-)

0 0
možnosti
Foto

já bych naopak řekl, že je zbytečně ten pojem psychologicky rozebírat...kdo chce, pochopí, kdo je oním "hodným" myšlen;-)

0 0
možnosti
Foto

jako vyléčený hodný dávám za pravdu...ale ony za to nemohou..pudy pudí prostě tudy;-)

0 0
možnosti
Foto

J84a15n65a 94M50a48j60o96v30á

25. 7. 2013 20:39

Čím se to léčí??

0 0
možnosti
TS

Protože jsou ženy blbé ;-D Hodný nerovná se nudný, stejně jako nudný nerovná se hodný :-) Hodní kluci se špatně hledají, a jestli nějakou ženu jejich hodnost nudí, je si sama svého štěstí strůjcem - později už totiž nebudou k mání, chytré holky si je rozeberou, zato playboyů všeho věku bude všude pořád dost, protože je vlastně žádná z nás nechce na trvalo ;-) pěknej článek, díky, a hezký den přeju!

3 0
možnosti
OK

njn, mate jen co samy chcete;-D

0 0
možnosti
Foto

Pěkný a pravdivý článek. :-)R^

Hodní kluci a hodní muži to skutečně snadné nemají, to však nemá v životě (skoro) nikdo. Když jsou však trochu chytří, tak znají triky, jak se nevhodným nápadnicím vyhnout nebo je slušně odmítnou. Mnoho z nich, pokud byli zavčas chytří a měli trochu štěstí, tak našli dobrou ženu a žijí v šťastném manželství.

0 0
možnosti
MM

Ano, hodní kluci vymírají. O mne se vždycky holky  praly: "Vem si ho ty, já ho nechcu" ;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1327x
Zabývám se výukou cizinců v České republice, učím češtinu, ráda čtu, občas píšu, vzdělávám se v psychoterapii a výchově hlavně sama sebe a někdy i dětí ;-). Zpívám, tančím, pěstuji špenát, mrkve a bylinky, víc se mi toho zatím vysadit nepodařilo. Cestuji po Evropě a někdy snad dojde i na cesty za větší louže. Piju kávu, čaj a víno a u všeho toho si povídám s úžasnými přáteli či přítelem, které mám.