Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

Dobrý večer Lenko,

nebudu psát nic k tomuto článku, ale chtěla jsem Vám poděkovat za články 1001 knih. Všimla jsem si asi čtvrtého, zpětně přečetla další Vaše články a rozhodla jsem se občas nějakou knihu ze seznamu zkusit.

Přečetla jsem Moře - působila na mě podobně jako na Vás. Začátek nic moc, postupně jsem byla vtahována do děje. Závěr byl trochu nečekaný a vlastně až díky závěru jsem pochopila, proč byla kniha zařazena do seznamu. Zajímavá knížka.

Neopouštěj mě - zajímavá, čtivá knížka. Překvapila mě.

Pomalý muž - tak tuhle knihu jsem nedočetla. Zbývalo mi cca 50 stran stran do konce, ale nebavila mě. Tak by mě docela zajímala úloha té spisovatelky. Tím, že jsem nedočetla jsem jí nepochopila.

Manželství do 158 liber. Tuhle knížku jsem četla jako první a málem jsem tím projekt 1001 knih vzdala. Otrávila mě asi tak od 20. strany, protože se tam v podstatě dokola opakovalo to samé. Dočetla jsem jí do konce jen proto, že jsem pořád čekala na nějaké to naznačované rozuzlení ohledně toho trenéra. Toho jsem se nedočkala. Dala jsem si od seznamu 2 měsíce pauzu a chystám se vrhnout na další várku:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 898x
redaktorka, editorka, copywriterka, v neposlední řadě také knihovnice, čtenářka, máma na mateřské dovolené www.lenkasimkova.cz