Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zřejmě jste nezaznamenala, že našinci jsou vůči cizincům dost tolerantní. Např. konají se demonstrace proti přítomnosti Vietnamců nebo Ukrajinců? Nikoliv. A to, prosím, Vietnamci jsou kulturně dost jiní. Ale - pracují, starají se o své rodiny a hlavně - nevnucují nám žádné náboženství. Jejich děti ve škole často patří mezi premianty.

To, proti čemu se protestuje, však vypadá úplně jinak. Ale nepřeji Vám, abyste se multikulturně obohatila, až padnete do spárů nějakého cizince jiného typu. ;-(

3 0
možnosti
Foto

... děkuji  za Vaši větu ...až padnete do spárů... velmi děkuji za jasnou hypotézu...protože to trochu vypadá - nevnucují  nám náboženství... že Vám kdosi teď za zátylkem vnucuje s kvérem padnout na kolena a modlit se...

a ještě cosi o malosti v nás  mimo proud textu článku autorky... dodneška řada těch, co jim nesahá v pracovitosti ani po kotníky nazývá pracovité Vietnamce Větve a vyhovují jim pro nižší ceny - nelžete si do kapsy, jak to většina lidí má...., a co se týká Ukáček - tedy po česku Ukrajinců - dobře víme, jak přistupujeme často k nim, co přece budou rádi dělat vše... V toleranci a uznání vůči cizincům slušně pokulháváme... tak to je

0 0
možnosti
Foto

vy si docela slušně sama odporujete, vyložíte tady fotky svých předků s tím, že oni byli ti, kdo neváhali a za svou vlast šli na dlouhé roky bojovat do války(všechna čest, dnes už takových moc není) a současné generaci vyčítáte, že jde byť jen demonstrovat proti nekontrolované vlně imigrace z naprosto nekompatibilního prostředí. Co je na tom špatného?

3 0
možnosti
Foto

Lenko, vím, kam směřujete.V Doba byla tenkrát jiná a bylo třeba jisté sveřepější snahy o to národní... ono - sám Masaryk neměl rád Švejka, který je geniálním obrazem čecháčkovství a přizpůsobivosti...ALE... Masaryk kupříkladu ctil novináře- K. H. Borovského třeba , a to s poklonou, nejen naoko  jako si jej náš nynější vkládá do úst. Masaryk nešířil poplašné zprávy a národ sjednocoval - ač chyby na kontě taky má. A lidi by se zbláznili. Pro stát. Pro národ, pro Masaryka. Ale nemyslím si, že by v nich někdo na takovém postu živil hystericky nenávist a antipatie. Zdravím Vás.:-)

1 0
možnosti
AT

Paní autorka blogu je evidentně mimoň...

3 0
možnosti
LS

Pí. autorko pokud nechápete, že to co dělají a prosazují politici v Bruselu (včetně islamizace) slouží k rozkladu právě těch států v Evropě a to včetně našeho, na který jste tak hrdá (i já jsem na něj hrdý a plně Vás chápu), tak se nezlobte, ale moc současné dění nechápete. Pokud by to pokračovalo, najednou byste mohla být nemile překvapena, že direktiva EK zakazuje jakékoliv oslavy vzniku státu, protože to jde proti jakýmsi "evropským hodnotám". Přemýšlejte o tom, kdo se dnes snaží určovat jaké jsou ty "evropské hodnoty" a hlavně nad tím, zda jsou opravdu v souladu s tím co si myslíte a v co věříte. A věřte, že oslava státnosti jakéhokoliv státu to rozhodně není, naopak.!!!!!!

7 0
možnosti
PS

Lidé neprotestují jen tak ,aby protestovali. Myslím, že teď pro to mají hodně silný důvod. Snahy o sociální inženýrství v přímém přenosu, kdy se některé vlády EU snaží změnit výrazným způsobem strukturu a složení společnosti, změnit náboženskou skladbu obyvatel ve prospěch agresivní ideologie, ustoupit z hodnot naší společnosti založených na rovnosti a svobodě všech, tedy zejména žen, tzv. nevěřících, sexuálních menšin atd. - to je hodně důvodů pro protest.

14 0
možnosti
Foto

Co to je za blbost - Vy toužíte po právu šária ?

13 3
možnosti

V95á53c59l51a78v 59Š52o50b24r

28. 10. 2015 22:17

Jen z čistě praktického hlediska - hodí se již nyní pracovat na tom aby se tady muslimové nikdy většinovou populací nestali.

12 0
možnosti
PL

P24e55t43r 32L30u14k46e57š

28. 10. 2015 22:00

foto : "Jeden z těch fešáků je náš děda.." (jak se děda jmenoval?)

komentář: Ta fotka je z pražského výstaviště (Holešovice), kde sídlil do roku 1920 Letecký arsenál.

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Jsem pozorovatelka světa a života v něm.

Seznam rubrik