Diskuse

Spasitelé

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Celkem dobré, jen ten poslední odstavec mi nesedí. Mně se nezdá, že by obvyklými viníky byli ti mladíci, kteří nemají nic lepšího na práci. Ti by vytvořili tak maximálně nějakou loupeživou či gangsterskou tlupu. Copak viníky 2.sv. války byli němečtí mladíci? Ani v té prvné ne. Stačí si přečíst Remarqua. Naopak, ti mladíci to vždycky odnesou.

0 0
možnosti
JM

Myslím, že Rusové teď mají jistotu, že jim za to, co udělali, jsou nevděční. Když místo prezidenta státu který je osvobodil, pozvali do Osvětimi nejvyšší představitelku státu který tábor provozoval, těžko si mohou myslit něco jiného. Obzvlášť nechápu, že se k něčemu takovému propůjčili ti, kteří jim vděčí za své životy. Vážit si lidí, kteří položili život, abychom my mohli žít, víc než obrazu který kdosi namaloval, je ve světě normální. Někdy je to důvod proč si lidé zájezd koupí, prostě jedou navštívit hrob svých příbuzných. Možná to pochopíte, když si porovnáte počet padlých Sovětů a počet obyvatel ČR. O to víc oceňuji, že se přes to dokážou přenést a jsou ochotni spolupracovat s Němci. Mám pocit, že na rozdíl od Sovětského svazu, Rusům jsou obyvatelé které osvobodí většinou vděční. Roli osvoboditelů od Sovětského svazu přijaly USA. Odměnou jim nebývá pouhý nevděk, ale přímo nenávist.

2 3
možnosti

Polsko přepadly v září 39 dva státy. Oba se pokusily ten národ zničit. Jen jeden z nich si ale územní zisky podržel a dnes vystupuje opět agresivně. 

Tohle by si měli Poláci do země zvát?

2 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Jsem pozorovatelka světa a života v něm.

Seznam rubrik