Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

after

1. 8. 2010 19:05
loveparade

Tak na akci jsem byl. Město jsem z větší části prošel, protože jsme parkovali celkem daleko od akce. Město krásné, čisté, plné zeleně a cyklostezek (máme ještě co dohánět)  Samotná akce byla více méně kousek od centra, kde se prošlo parkem do osudného tunelu a vyšlo se na starém nákladovém nádraží, kde se akce konala. Bohužel se tentokrát podcenilo vše co se dalo, hlavně s výběrem místa, i když my jsme se na akci i po celém areálu pohybovali úplně bez problému, asi proto, že jsme přijeli včas. Byl jsem na Loveparade i v Berlíně, kde to samozřejmě bylo úplně jiné, hlavně co se prostoru týče. Jinak moc nechápu to o těch ovcích. Spíš bych viděl jako ovci tebe, co maká 8 hodin denně u pásu, pak si zajede do supermarketu pro pro pár zbytečností, sedne ke svý plazmový tv a už se třepe na víkend, jak si ožere držku, aby aspoń na chvíli zapomněl na to, že se blíží další splátka z home creditu...

0 0
možnosti
JP

johnpeters

1. 8. 2010 14:25
Nic nemám proti

tanci,popřípadě lásce či parádě,ale můj názor je,že kdyby přihlouplí lidé nejezdili na  přihlouplé monstrakce tohoto typu,a je jedno,zda se pořádají v Německu nebo na louce v Čechách,tak by je takovéto hrůzy nepotkaly.Každý svého osudu strůjcem!V milionnovém stádu se může bavit tak leda ovce.

0 0
možnosti
JK

truepapas123

1. 8. 2010 14:36
Re: Nic nemám proti

..přihlouplí lidé, přihlouplé akce, vidím, že máte ve všem jasno, to ovšem neznamená, že Vy sám nejste také přihlouplý v očích jiných lidí... Rv

0 0
možnosti
F

Fanýs

1. 8. 2010 11:16
lumíci

Nezávidím Vám, že se občas chováte jako lumík. Nedá se to léčit?

0 0
možnosti

milinek

1. 8. 2010 11:01
Duisburg za to nemůže...

Duisburg  byl za války 80% zničen a těžký průmysl taky moc nepřidal, ale to je minulost. Dnes je pěkné upravené centrum, parky nejen kolem kolem Rýna, největší říční přístav, zoologická zahrada s delfináriem a další zajímavosti.  Doporučuji navštívit i po Loveparade a můžete zajít i do Shimanskiho bistra :-))

0 0
možnosti
H

hd-tom

1. 8. 2010 10:57
sChimanski

sChimanski, paní Pokorná, sChimanski. Doplňte si tam prosím to C. Chyby zejména v nadpisu považuji za hrozné. Děkuji předem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Jsem pozorovatelka světa a života v něm.

Seznam rubrik