Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Figl ale spočíval v Putinově řeči v tom, že přirovnal významu Krymu pro Rusko k významu Jeruzaléma pro Židy, čímž řekl, že pokud někdo uznává právě jako Zeman přivlastnění Jeruzaléma Izraelem, musí nutně uznávat legitimitu přivlastnění Krymu Ruskem.

0 0
možnosti
PS

Docetl jsem po "východním Slovanům jako azbuku a jižním Slovanům jako cyrilici" a je mi jasne, jakou slataninou je text.  Takze: cyrilice je pismo (tak jako nase latinky), nazyva se tak pismo Srbů, Ukrajincu i Rusu a dalsich. Azbuka je rusky nazev pro cyrilickou abecedu.  Abeceda - neni to same co - pismo.

0 0
možnosti
KC

Oceňuji, že autorka připomněla tuto významnou  událost slovanské minulosti. V návalu všedních povinností se hodně zapomíná a chceme-li být stále in, musíme se vracet i k věcem dávno minulým. Vladimír nemusel přijmout křesťanství, mohl konvertovat k islámu. Pak by svět vypadal jinak.

1 0
možnosti
KP

Vladimir odmitl islam protoze zakazuje akohol, nevzal judaismus protoze veprove neni moc koser v judaismu a katolicismus byl pro jeho lid moc pompezni tudiz take no no. Co mu zbylo bylo recko-byzantske pravoslavi.

1 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Jsem pozorovatelka světa a života v něm.

Seznam rubrik