Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

JuraT

27. 6. 2011 11:44
Je tam krásně,

ale spíš jen z pohledu turisty. Rovinu najdete jen v úzkém pruhu při pobřeží, pak už je to samý kopec. Ve starém městě narazít semtam na spícího bezdomovce jen tak na dlažebních kostkách. V úzkých uličkách se pohybuje pár místních obyvatel, starší babičky pomalu neunesou do kopce své nákupní tašky s potravinami. Pohodlné bydlení možná najdete dál od historického centra, ale do kopce je to všude. Vzhledem k italskému průměru nadprůměrná čistota, ony historické paláce tam jsou, ale pořád se něco opravuje a přestavuje, většinou slouží municipálním účelům. Kostely a náměstí jsou krásná, stojí za prohlídku, Via Garibaldi také. Rodný dům K.K. ale vynechejte, je to ztráta času, který budete potřebovat do akvária - pro nás suchozemce velmi působivé, tuším druhé největší v Evropě po Barceloně.

0 0
možnosti
JT

JuraT

27. 6. 2011 11:46
Re: Je tam krásně,

a pokud máte čas, zastavte se v Nervi pár km na východ po pobřeží. Najdete tam romantická skaliska s příbojem, vykoupat se taky dá a při pobřeží se projdete krásným upravovaným subtropickým parkem s krotkými ptáky a veverkami.

0 0
možnosti
RH

R. Hrabovský

26. 6. 2011 10:35
Hezké,

Sám nemám moc času cestovat, když tak služebně a to jsou k vidění jen průmyslové zóny. Proto každý takový článeček a fotky potěší...

Ďk,

0 0
možnosti
JC

chudacek.blog.idnes.cz

26. 6. 2011 0:14
zajmavý článek

a pár pěkných fotek. Ty mokré dlažební kostky se obzvláště povedly.

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Jsem pozorovatelka světa a života v něm.

Seznam rubrik