Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

oldiess

10. 9. 2011 22:28
Ještě by média měla taky vychovávat v tom smyslu

aby se každej trošku starší automaticky nevyvyšoval nad "puberťáky". Sorry ale tady si hrajete na moudrou, a přitom se chováte povýšeně jen z toho titulu, že už nejste puberťačka.

0 0
možnosti
L

lrkfa1

9. 9. 2011 10:32
Bohužel hysterická reakce

médií a některých fanoušků bohužel znevažuje památku těch mladých lidí !

0 0
možnosti
DS

VyMeTaky

9. 9. 2011 12:03
Re: Bohužel hysterická reakce

Daleko víc se mne dotkla tragická smrt MUDr. Láchy z IKEMu, po němž žádný pes ani neštěk. MUDr. Lácha, na rozdíl od oněch hokejistů, pomohl mnoha lidem, zatímco oni pomohli jen sobě. Cítím s pozůstalými, tedy spíš, chápu jak jim je, ale nevidím důvod pro to, nějak zvlášť prožívat tragickou smrt těch tří.

0 0
možnosti
DK

daemonic1987

9. 9. 2011 9:02
re

Proč se z toho dělá taková věda. Je logické, že když umře někdo slavný, zvláště sportovec a u zvláště u nás hokejista, tak to vyvolá, to co je teď. Chtít po mediích, aby o takovýhle věci nepsala, je čirá utopie. Upřímně nevím ,co čekali ti, co kritizují ten smutek. Že si všichni řeknou, jo spadlo nějaký letadlo a umřeli nám 3 špičkový hráči, R. I. P. jedeme dál? Vraťte se do reality...

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

8. 9. 2011 23:57
Zamyšlení je to zajímavý

Spousta lidí smutní, spoustě lidí ta přehnaná medializace leze na nervy, spousta lidí kritizuje hokejový vlastenectví, spoustě lidí vadí necitlivé diskuse nad ztrátou hokejistů a debaty o dopadu na národní tým - jakoby ztráta otců a synů byla až druhořadá, spoustě lidí vadí i prostá skutečnost, že se pořád zmiňuje česká trojice mistrů a "slovenský Jágr" Demitra je zmíněn jaksi jen mimochodem stejně tak další oběti různé národnosti. Co se týká těch médií, tak záleži na každým jakým konzumentem je. Konkrétně ČT odvysílala pořad o hladomoru v africkým rohu, kde se na záběrech děti potažený kůží plazí po zemi nebo jsou svírány nešťastnými rodiči - jsem jenom člověk, takže jsem po shlídnutí poslal několik tisíc Unicefu a nelitoval. Naopak jiní otrlí jedinci i zde na blogu konstatovali, že je to normální a pomoc těm nebožákům je absolutně zbytečná a nesmyslná. Na druhou stranu zde hysterii nesdílím.Je to tragédie a vím, že rodiny zažívají neskutečný žal, ale nehysterčím na FB, nepálím svíčky

0 0
možnosti
V

vit.hassan@seznam.cz

8. 9. 2011 22:43
Napsala jste to docela pěkně

Když to je vopravdu těžký, plno lidí žije těžkej život a těch několik nádhernejch hokejovejch momentů, co přinesli Ti kluci jim pomohlo aspoň na chvíli zapomenout na starosti všedních dnů. -Právě jsem se odtamtud vrátil a všichni zúčastnění stáli tiše kolem v kruhu, mlčky zapalovali svíčky a vzpomínali. - Přišlo mi to důstojné, na rozdíl od toho, co jsem dnes viděl na videu a četl v českých médiích.V.H.

2 0
možnosti
DS

VyMeTaky

8. 9. 2011 22:58
Re: Napsala jste to docela pěkně

To musíte mít dost plochý duševní život, když se někdo jiný musí postarat o vaše nádherné momenty...

0 0
možnosti
R

raks

8. 9. 2011 21:04
zpráva IDNES

Vyšetřovatelé identifikovali těla českých hráčů, do vlasti je převezou Rusové, snad některé kusy nezamění:-/

0 0
možnosti

oldiess

8. 9. 2011 21:26
Re: zpráva IDNES

No vidíte jak se Vám ta tragédie hodí, jak jinak byste se mohl tak vtipně předvádět

0 0
možnosti

oldiess

8. 9. 2011 21:02
Tak jste si přihřála

přitom je pitomost, že by někdo zdůrazňoval o co přišel českej hokej - to jste se jen vycucala, abyste se mohla začít předvádět, sorry...

0 0
možnosti
AT

pája_

8. 9. 2011 20:56
Tak nějak to cítím také ...

... ale ruku na srdce: kdyby nás média denně zásobovala tragédiemi hladovějících Somálců, neobjeví se tady dříve či později blog, který bude poukazovat na opomíjené strádající Tibeťany ?

0 0
možnosti
B

brooklin

8. 9. 2011 21:23
Re: Tak nějak to cítím také ...

Problém je taky v tom, že umírající somálci se stávají statistikami... Facebookovské skupiny jsou hloupé a já jen čekám až někdo přepíše název skupiny na "Podporuji Jiřího Paroubka" nebo "Jsem pro vystěhování romů z ČR" a podobně... pak zase světem poletí informace o rasistické skupině na FB a tisících lidí, které svým "to se mi líbí" skupinu a celou myšlenku podpořili...

0 0
možnosti
IP

I-va

8. 9. 2011 20:35
karma

R^

0 0
možnosti
K

kaatchan

8. 9. 2011 20:29
Media jsou jak supi...

myslim, si, ze tragickou havarii, kde prislo o zivot tusim ze 43 lidi, premenila na ubohou frasku. Je mi lito pozustalych, kteri musi krome zarmutku snaset jeste toto silenstvi.

Nicmene musim priznat, ze sama jsem touto udalosti zasazena. Nejsem kdo vi jak velka hokejova fanynka, ale mistrovstvi sleduji vcelku pravidelne a kdyz zni nase hymna, stojim pred obrazovkou se slzami v ocich.

Neznala jsem osobne nikoho z nasich hracu, ale preci jen patrili k tem, kteri ve me aspon na chvili vzbudili pocit hrdosti na svou zem.

Nijak nesnizuji hodnotu jinych zivotu, ktere jsou ztraceny dnes a denne, tak to proste na svete je a nic na tom nezmeni zadne nase prani. Jen mi je proste vic lito, kdyz zemre nekdo, kdo me byt na chvili vytrhl ze smutne reality plne politickych afer apod.

Hluboce pohrdam temi, kteri maji narazky na jejich udajnou (nikdo z kritiku je nejspis osobne neznal) nafoukanost. I kdyby meli pravdu, tak takovych je spousta vsude a nedelaji nam radost ani na par dni v roce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1404x
Lenka Malinová se ráda směje, tancuje a taky píše. Naivně věří v lidi, i když lidé ji často říkají, že málo věří v sebe. Učí se z minulosti, žije přítomností a stále doufá v budoucnost.

Seznam rubrik