Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Hyacinth Bucket

26. 10. 2012 10:03
reklamní akce

To jste na to "osetreni" mela nejakej slevovej kupon, ne? Presne s techto duvodu se vyhybam vsem reklamnim akcim, i tem v luxusnich salonech se spickovou kosmetikou, o akcich v obchodacich nemluve.

Dokazala me zmalovat k nepoznani i slecna od Diora- ze prej vecerni liceni- sem se ji ptala, jestli teda nezna podnik, kde maji zhasnuto ;-)

Ale i takovy sluzby se daji reklamovat, i kadernik atd.

Tady neco pro utechu:

http://www.protivna-blondyna.cz/2012/04/nejstrasnejsi-ceske-oboci.html

3 0
možnosti
TS

Blábolivý Brod

26. 10. 2012 10:28
Re: reklamní akce

;-DR^

1 0
možnosti
TS

Blábolivý Brod

26. 10. 2012 8:08
Jéžiš, kolik jste za to zaplatila?

Já bych jim nedala ani pětník. Líčení u kosmetičky se podstupuje ze dvou důvodů: Buď se chcete naučit, co vám sluší a jak se to dělá, a pak by vám kosmetička měla říkat, co dělá, vy byste měla mít možnost dívat se v zrcadle, jak to dělá. A nebo se jdete nechat nalíčit před plesem a pak vás musí nalíčit jak si řeknete a hlavně, abyste se sama sobě líbila. Takže se nebojte té maškarády příště prakticky využít, udělejte na ně Marfuší ksicht a řekněte, ať to předělaj, jinak z vás nevypadne ani koruna ;-)

2 0
možnosti
AN

TondaN

26. 10. 2012 8:11
Re: Jéžiš, kolik jste za to zaplatila?

;-D

0 0
možnosti
MV

marka40

26. 10. 2012 7:44
Moc pěkné.

R^Líčím se sama, právě z toho důvodu, který popisujete. Podobně to vidím například v květinářstvích, když chci koupit vázanou květinu. To , co tam mají navázáno, to jsou tak neskutečně splácané kýče, že si raději vyberu jednotlivé kusy a květinu  uvážu doma. stejně tak tomu je nyní s věnečkem na hrob. Chtěla jsem jej koupit, ale ty kýče, co u nás mají - hrůza. Také mne to donutilo udělat si veneček doma.

1 0
možnosti

jarinka

26. 10. 2012 7:53
Re: Moc pěkné.

Máte naprostou pravdu. Květ je hezký sám o sobě, není nutné k němu cpát různé umělotiny. Na hrob už tradičně nekupuji nic. U nás sice mají pěkné přírodní vazby (nemyslím ty přeplácané polské kýče), ale já tatínkovi raději vymyslím něco svého.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1404x
Lenka Malinová se ráda směje, tancuje a taky píše. Naivně věří v lidi, i když lidé ji často říkají, že málo věří v sebe. Učí se z minulosti, žije přítomností a stále doufá v budoucnost.

Seznam rubrik