Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak to vypadá, když se dobrého nápadu chytnou všichni odborně školení vládní DobroTrusové a na jejich konání /tedy za kolik penízků ročně, dohlíží KSČM/. Pytle peněz nám na zdravou výživu dětí v ČR dává Brusel - a děti v Bangladéši mají pořád hlad. ;-( EU

0 0
možnosti
Foto

J95a43n30a 43M10a91j61o66v49á

18. 6. 2020 17:48

šmarja, to fakt existuje??? ;-€

0 0
možnosti
Foto

Jo, existuje. Ovoce se hodí například k rozmatlání po třídě. A když dáš puberťákům banány, zabaví se na zbytek dne.;-)

1 0
možnosti
JV

Centrálně řízené dobro, jaká to nádherná vize. Vždycky to skončí stejně. Ale někteří se toho páchání dobra nikdy nevzdají.

1 0
možnosti
Foto

Výborný článek. Nakrájené ovoce a zeleninu v plastovém obalu s neznámou historií skladování a nejasným způsobem mytí bych nejedla ani já sama, natož abych je dávala dětem. To se zase kdosi neznámý postaral o podporu podnikatelského záměru nějakého svého kámoše....

1 0
možnosti
VF

Mám návrh - řešte to se školou, ne na blogu.

0 4
možnosti
Foto

Ale proč ne blogu ne? Aby nikdo nevěděl, jak se cíleně plýtvá?

0 0
možnosti

kdyby salát :) Ti moji nosili domů dost pravidelně červenou řepu, že prý si to mají míchat k přiloženému bílému jogurtu ;-D prý se to vracelo po bednách a některé učitelky to úplně odmítaly rozdávat (nedivím se), bral si jen málokdo- moje děti to doma vzorně sypaly morčatům :)

3 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 633x
Vážná témata a fakta nehledejte. Nadsázku a humorné zhodnocení i znehodnocení zážitků uplynulých dnů obyčejné kočovné ženské. Sem tam chytnu vážnou slinu, ale z toho jsem sama v rozpacích. :-)

Seznam rubrik