Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

CrayXLP

26. 9. 2011 1:23
myslíte že, je správné...?

autorce: Váš příspěvek mě opravdu zaujal a co k tomu dodat: no pochopitelně máte pravdu. Jen málokdy se stane, že ti dva měli předtím nějaký hlubší, déletrvající (výlučně) přátelský vztah, že by mělo smysl se jej takto pokusit obnovit či zachránit..

a ten dotaz zní: je správné či naopak špatné, v situaci, kdy se naprosto zblázníte do svého kamaráda (kamarádky), a víte, že to je "svým způsobem nevhodné či dokonce špatné", že jí řeknete "promiň, ale nemyslím. že je dobrý nápad, abychom se nadále vídali".. protože XXXX důvodů, mezi nimiž na prvních místech samozřejmě stojí vaše absolutní poblouzenost, chtíč a zaslepenost pro její jedinečnost - a to za situace, kdy má svůj vlastní (bezpochyby uspořádaný) život s cca ročním přítelem.

P.S. že to bylo správné rozhodnutí..? :-/

0 0
možnosti

KoLenka

28. 9. 2011 21:00
Re: myslíte že, je správné...?

Nejsem terapeut :-) Ale dle mého názoru by vztahy měly zůstat především čisté. Pokud jsem schopná ovládnout své zblázněné city a neterorizovat ani neohrožovat jimi své přátele a jejich fungující vztahy, mohu se pokusit to zvládnout a dál se vídat. Pokud bych ale měla pochybnosti, jestli to ustojím, raději bych dotyčnou osobu nějaký čas dobrovolně neviděla. Každopádně jsou situace, kdy je opravdu dobrá rada nad zlato...

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1955x
Jsem člověk. Člověk? Žena. Žena?? Křesťanka. Křesťanka??? Manželka. Manželka???? Matka. Matka????? Některé věci mě nepřestávají udivovat.

Moje osobní stránky najdete na webu: www.kollenka.cz

Publikuji také na www.sklenenykostel.cz