Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zaregistrovali jste, že ze všech novin zmizely komentáře o registraci k očkování a případných problémech? Nechce se mi věřit, že by to někdo zakázal.

0 0
možnosti
JB

Moje zkušenost ze včerejška - registroval jsem maminku. Doba strávená u PC asi 5 minut, 1. termín 29.1. (mohl jsem si vybrat asi ze 3 lednových termínů) druhý termín 19.2.

Mně to zas taková hrůza nepřijde...

1 0
možnosti
PD

P80e61t35r 70D58r41a33p44a45l

18. 1. 2021 10:47

to bude případ od případu, já registrace v pátek za 2 minuty, ovšem ve zvoleném očkovacím centru (jediné ve městě) vyprodáno i včera

1 0
možnosti
Foto

Problém je, že všichni chtějí všechno hned a poslouchají na půl ucha.

Vakcín je málo, teď se očkují osoby starší 80 let podle pořadí, v jakém se sami zarezervují. Jiné rozlišení není. Ostatní řadoví občané se zatím neočkují (opět proto, že je vakcín málo), až se očkovat budou, pravidla se dozvíme.

Registrační systém zahltil nával (to je normální, když se na něj vrhli všichni - viz DOS nebo DDOS). Přesto se během jediného dne dokázalo zaregistrovat více než 100 000 seniorů nad 80 let, což je čtvrtina jejich celkového počtu.

1 1
možnosti
Foto

Paní Kohoutová to přece není nic nového, že současná vláda dělá vše špatně. Myslím,že paní Pekarová-Adamová donekonečna tvrdí to samé.

Jen mám obavu, že kdyby náporu pandemie čelil ten účelový slepenec Vašich stran, tak se s vakcínama kšeftuje ve velkém, penízky z takovýchto podivných transakcí končí na kontech Lajose Bácse a Radjiva Sinhy a lidé budou opětovně vyzýváni k utahování opasků a trpělivosti...

1 3
možnosti
JK

"Kdyby" je slovo pohádkové a vše za ním má tohoto ducha. Můžete fantazírovat o čemkoliv, ale i když za "kdyby" opíšete celý Andrejův snář, tak na současné realitě to nic nezmění.

1 0
možnosti
PD

Poslala jsem ho k praktickému lékaři, aby se optal, zda není možné jej vést v nějakém pořadníku a až to přijde oočkovat ho.

Zdroj: https://lenkakohoutova1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=764130

no, to bylo opravdu odpovědné rozhodnutí, hnát starého nemocného člověka si něco zjioš ́tovat

informace jsou jasné...bez registrace zdravotní personál a klienti domovů sociálních služeb (to byste jako ředitelka snad mohla vědět)

15.1. registrace na 80

další registrace byla pozastavena, nejsoi volné termíny

že nebude registrace nutná je nesmysl

1 0
možnosti
JH

Rezervační systém pro očkování pro lidi starší 80 let byl spuštěn15. ledna. Pro všechny ostatní bude fungovat od 1. února.

0 1
možnosti
JK

Nebude, už se to oddaluje na neurčito.

3 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 21,89
  • Průměrná čtenost 973x
Ředitelka domova pro osoby se zdravotním postižením Domov Sulická. Bývalá poslankyně PSPČR. Mojí celoživotní specializací je oblast sociálních služeb.

Seznam rubrik