Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Personál nemůže převzít zodpovědnot za nesvéprávnou osobu, A O TO TU JDE.

Ergo toto musí řešit sociání správa,která může dceru umístit po vyčleněnou dobu do nějakého ústavu s kvalifikovaným personálem,přesně jak píše pan Štastný.Neznalost neomlouvá a za neřešení situace osobou,která ji řešit měla- matka, není zodpovědná nemocnice.V nemocnici celkem logicky na toto není personál ani prostor a kdyby se nesvéprávné dceři cokoliv stalo,bude mít personál na krku soud...Celkem rozumím že to je hloupá situace,ale já bych třeba co sestra si to na krk nevzal.Vy osobně ano?

0 0
možnosti

Nemohu se zbavit dojmu, že o svou mentálně postiženou dceru se měla především postarat její matka. Proč ji sebou brala do nemocnice, když hrozilo, že bude hospitalizována? Nebylo nic jednoduššího, než se předtím požádat o pomoc případné příbuzné, či známé, nebo se obrátit na příslušnou sociální organizaci (eventuálně přímo na váš ústav), zajistit pro svou dceru dočasný náhradní pobyt a teprve potom jít na vyšetření do nemocnice. Místo toho nechala řešení této situace na personálu nemocnice, který skutečně nemá v náplni práce starat se o mentálně postižené, ale jinak zdravé lidi.

0 1
možnosti
ZZ

Když si může brát žena malé dítě na demonstraci, nebo matka poslat svého postiženého syna - autistu, aby něco ukradl, tak proč nemůže vzít matka postiženého potomka sebou do nemocnice ?

Už chápete váš dvojaký pohled ?

8-o

0 0
možnosti
AT

Býk k druhým vlkem

a nejvyšším božstvem jsou jenom finance, tak je vše v očích některých lidí v naprostém pořádku...Tak se zeptejte těch dravců a zastánců tržní ekonomiky, Ti Vám to hned nevysvětlí, ale spíše napálí, že je v České republice dle tržních principů všechno v naprostém pořádku a stát není žádný zaopatřovací ústav a tak se nemá a vlastně nemůže o občany starat, jinak by porušil jejich práva na právo.

0 0
možnosti
JD

co má bejk společnýho s vlkem ??

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 21,69
  • Průměrná čtenost 973x
Ředitelka domova pro osoby se zdravotním postižením Domov Sulická. Bývalá poslankyně PSPČR. Mojí celoživotní specializací je oblast sociálních služeb.

Seznam rubrik