Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

tantemici

29. 9. 2011 13:23
Holka, vy se mi líbíte.

Tím, jak sama sebe - potažmo svůj život - vidíte jasně a bez pozlátka! Navíc vám není cizí lehká sebeironie a máte schopnost i užít fórků - opět směrem k sobě. Volám už podruhé bravo! (poprvé za to, jak jste geniálně nezvládla užití dětské pojistky)

Napovídáte tím nám čtenářům, že skutečnost asi nebude tak hrozná, že to prostě zvládáte celkem s noblesou (pokaděné plíny k tomuto období holt patří). Že jste prostě fajn. Asi Vás budu hodně číst.

Jinak - poznámečka - v tom prvém odstavci jsem poznala i své mládí. Hodně sebevědomé. Formulovala jste to moc hezky, neuměla bych to líp. A přetavilo se to i u mě. Vskutku - nějak hned po tom porodu... Ale těšte se - poté, co děti vypadnou z domu, tedy cca za 15-18 let - budete zase ta elegantní dáma! Tedy pokud do té doby neztratíte životní rovnováhu. Což Vám přeju a držím palce. V

0 0
možnosti
TV

Maxx V.

29. 9. 2011 13:15
Karma

skvěle napsáno, pobavil jsem se R^ (byť je to realita, ale moc hezky popisovaná)

0 0
možnosti
S

standysman

29. 9. 2011 11:01
Hezký a pravdivý článek

Děti jsou zápřah, na fotce Vám to sluší, takže to určitě nebude tak hrozné. Důležité je pořád vědět jaké to chcete, děti povyrostou dáte je na pár hodin denně do školky a budete se moci věnovat i sobě, skočit si zase do fitka, naučit se anglicky apod. A je spousta opravdu krásných maminek, kterým mateřství přidalo na kráse. Žen, které popisujete v článku jako odstrašující případ je také plno. A je snadnější se stát tou rozkydlou v sepranejch teplákách, prtože to nevyžaduje žádné úsilí. Naopak usilí, trochu potu a péče pak stojí za to a každý manžel to náležitě ocení a i pohledy okolních mužů vás budou těšit. Hodně zdaru a držte se.

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1260x
Jedna ze 7 mld. či kolik nás tuhle planetu obývá.

Seznam rubrik