Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

hurkajan

1. 7. 2009 14:49
homo

každý z nás je zároveň FERDOU mravencem i broukem Pytlíkem rozdíl je jen ve vyjádření, komunikaci a toleranci...doporučuji nad bolestmi tohoto světa rozjímat v třešňovém sadu naproti Dukovanům...žaludek i mozeček dostanou svéR^;-)

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

30. 6. 2009 19:47
-

R^

0 0
možnosti
K

kenev

30. 6. 2009 19:36
a já přispívám k další radosti ze čtení.

To totiž tvrdí každý bloger, který nechápe srandu a myslí si, že právě on je tím vyvoleným, nad jehož články se bude plakat. V žádném případě!

Takže radosti nad čtením se rozšířily. Kdo bude další se podílející? Pohoda.:-(:-);-DR^

0 0
možnosti
RH

Rudolf Havlík

30. 6. 2009 18:09
za odvahu

karma, nicméně bych řekl, že si lidi sami umí vybrat, co chtějí číst a co ne. blogy jsou od toho, aby si mohl každý napsat co chcea co si myslí, pokud tím neporušuje pravidla. ne každej má pravdu a ne každej umí psát tak, jak myslí. rozhodně je dobré, když to zkusí a sám usoudí, jestli to má smysl nebo ne. kdo ví, třeba si to někdo přečte a díky tomu něco vyřeší nebo naopak ne. vždycky existuje možnost volby, stejně jako vypínač u televize a je jenom na nás co chceme nebo nechceme číst. kvalitu ostatních textů lze posoudit subjektivně a to nikdy není to nejlepší hledisko. Zas to berte tak, že mezi slepými je jednooký králem, a tak budete mít poměrně snadnou možnost vyniknout. Smysl článku chápu, ale....ale.:)

0 0
možnosti
LU

pidla

30. 6. 2009 16:23
Moc hezky řečeno

:-)

0 0
možnosti
ZK

SID09

30. 6. 2009 21:11
Re: Moc hezky řečeno

A nedělá si náhodou z nás srandu ?;-D?

0 0
možnosti
D

dino_na_idnes

30. 6. 2009 16:13
Tak nevím,

má být Váš příspěvek ironie, nebo je to myšleno vážně? Čteme jiné blogy nebo ty samé? Nepochybuji o tom, že se tu vyskytují články, které "to rozlousknou", tedy podívají se na problém pohledem nezastřeným stranickou příslušností a aktuálním kurzem vedení... Na druhou stranu se tu ale též vyskytuje dost brouků Pytlíků, kteří si s těmi v parlamentu rozhodně nezadají.

Na druhou stranu, oni to mají poslanci těžké. Já zastávám názor, že by člověk měl dělat to, čemu rozumí. A řekněte mi, jak kvalifikovaný člověk musí být, aby svým hlasem mohl zodpovědně rozhodovat o ekonomických, zemědělských, vojenských, infrastrukturních, diplomatických, zdravotních, kulturních a jánevímještějakých otázkách za deset milionů lidí? Vždyť do toho může jít jenom blázen, neuvěřitelný naiva, rebel nejdoucí pro, ale proti jasně vymezenému nepříteli, či prohnaný parchant, kterému jde jen o koryto s tím spojené.

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1260x
Jedna ze 7 mld. či kolik nás tuhle planetu obývá.

Seznam rubrik