Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

kazdy at si huntuje zdravi jak chce, nekdo chlasta a huli jak tovarni komin, nekdo fetuje, nekdo je vegetarian, a je to kazdeho soukroma vec.

2 0
možnosti
LF
LH

Kdo nežere maso vraždí nebohé rostlinky !

6 3
možnosti
KV

Je to proti přírodě ............. lidé jsou všežravci.

6 3
možnosti
Foto

Margarín není apriori zdravý a živočišné tuky nejsou apriori nezdravé :)

7 0
možnosti
LF

Karel Boháček: Souhlasím. Také jsem tu svou snahu o zdravé jedení v 16-ti letech dala do uvozovek. Obecně si myslím, že zdravější je to, co je přírodní než to, co je vyrobené uměle.

2 6
možnosti
LF

Omlouvám se, ale bohužel se mi nedaří reagovat v diskusi tak, jak bych chtěla. Na některé příspěvky se mi moje reakce zobrazí na začátku diskuse bez vazby.

1 1
možnosti
LF

Díky za takový příspěvek. Jsem ráda, že i tací se najdou v naší společnosti. Nikoho do vegetariánství nenutím, ale proč se skrývat. V Česku je to docela těžké, hlavně proto, že Češi dokážou být hodně zlí, když se někdo odlišuje. Co se týče surovin, je na tom Česko už dobře. S veřejným stravováním to je ovšem jiná, to máte pravdu. Třeba na Islandu je to daleko těžší, koupit se tu dá jen něco (myslím takové ty náhražky za maso, ne ovoce, zeleninu apod.), vegetariánů je tu ještě míň než u nás, často nechápou, co to vlastně je. Ale i když si myslí své, jakože je člověk trochu divný, nejsou zlí.

4 5
možnosti
MM

Konečně blog o něčem jiném než o prezidentské volbě, zlém Kalouskovi, církevních restitucích nebo nepřizpůsobivých Romech. Nejsem sice vegerarián, ale jejich názor si rád přečtu. Je dobré, když člověk přemýšlí o tom, co jí a zohledňuje i morálku, nejen žaludek. Myslím, že v Česku je velmi těžké být vegetariánem, zvlášť když se člověk musí stravovat mimo domov - v jídelnách, v restauracích. Češi neumí dělat bezmasá jídla, i výběr je dost chabý, většinou se omezí jen na smažený sýr nebo něco takového.. Když jsem cestoval po Indii zjistil jsem, jak pestrá a lahodná může být bezmasá kuchyně. U nás chybí tradice.

3 5
možnosti
RK

Což pochopitelně není pravda. Bezmasá kuchyně má u nás dlouhou tradici, maso se dřív doopravdy nekonzumovalo každý den.

5 0
možnosti
Foto

nejsem vegetarián a asi o tom napíši také článek.

5 1
možnosti
LF

Víte co, já zase nepochopila, proč vy máte potřebu se pod tento podle vás zřejmě "úchylný" článek projevit... Ale neberu vám to, vaše věc... :-)

2 7
možnosti
MT

Jen klid, já pozorováním zjistil, že takhle se vymezují zoufalci, kteří větří šanci kasat si tričko, protože voni přeci maso žerou, tak jsou konečně něco víc než někdo jiný;-) Takže když se odehraje dialog "Ty si nedáš klobásu?" "Ne, já to nejim." "To seš nákej ten mrkvožrout?" "Jo." "Tak se vopovaž mi to vnucovat. Jo a víš že mrkvožroutům degenerujou mozky?" Tak už přesně vím na čem jsem:-) Pokud člověk svoje vegetariánství úzkostlivě netají a nezapírá, najde se podobný chytrolín aspoň jednou do měsíce.

3 7
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1211x
Mám ráda vaření a všechno co souvisí s jídlem, severské země, cestování a hudbu. Více informací o mě:
http://www.made-in-iceland.estranky.cz/

Seznam rubrik