Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi se líbilo:) pište dal;)

0 2
možnosti
Foto

Nic lidského nám nemá být cizí. Není to správné - ale stává se.

Kdo jsi bez viny... Nabokov psal z pohledu muže. Ale i holčičky se někdy zamilují ;-D

3 8
možnosti
SW

Holcicky se nekdy zamiluji, ale to neznamena, ze je spravne platonickou lasku menit na fyzickou zalezitost. Ostatne te lasky v tom clanku moc nebylo.

7 0
možnosti
RM

takhle 13tiletá holka nemluví!!! To by byla pěkná pipinka. Znám podobný příběh z dětsví z přímého přenosu - rozhodně to romantika nebyla. Bylo mi z toho tenkrát spíš šoufl. A to dotyčná si údajně toho člověka vzala a má s ním děti. Ona tlustá mrňavka, on obr. Brrr.

7 0
možnosti
PK

Celý jsem to nedala, jen začátek a konec a jak mi minulý blog přišel jen trapně infantilní, tak tohle je humáč- tedy obsahově. 

Literárně taky bída, dospělej chlap takhle nemluví, určitě ne neustále.

Nejsem moralista, taky na mě v mých patnácti bral učitel, (jenže tomu bylo málo přes dvacet a oba už jsme měli rozum), ovšem toto, i přes to, že nevím, co je v prostředku, mi prostě připadá jako výron pubescentky, co se zpovídá ze svého zážitku, aby se jím pochlubila, což na mě působí silně eklhaftně Rv

11 2
možnosti
LC

Děkuji i za váš názor. Ovšem nechápu jednu věc. Předchozí příběh  se vám literárně a celkově nelíbil a přesto jste četla další. Nejsem spisovatel, stejně jako většina bolegerů tady. Psaní mě baví a jestli si někdo o tom myslí, že to stojí za starou belu, tak ať myslí. Pistoli u hlavy nikomu nedržím, aby si to musel číst ;-)

2 9
možnosti
SW

Doufala jsem, ze to skonci dosti jinak. Pan ucitel je teda dosti pochybny a divenka si to uzila? Fakt? V pristim dile by se mohlo resit, ze je tehotna, nevzpominam si, ze by pan ucitel uzil ochranu...Takto to vyzniva jako cervena knihovna, do Nabokova to ma daleko. Chybi mi tam realita, pro zmenu.

Ten ucitel je mizerny muz a ta divka bude mit pokriveny zivot, at uz to s nim dopadne jakkoliv. Ve 13 sex proste ne, at je to se spoluzakem nebo starsim muzem. Ne, neni to muj salek caje. Laska to take neni, da se hovorit o pedofilii, 13 neni dospivajici zena, ale male devce. 15 je nekde jinde nez 13 a i tak ucitel a divka zakyne je nepripustne, moralne i jinak. Pripada mi, ze to hajite, jiste, nic neni cernobile, ale jsou veci, ktere nejsou pripustne nikdy, dospely by mel byt ten, ktery by mel mit rozum.

8 2
možnosti
LC

Děkuji za Váš názor. Škoda, že jste nečetla pozorněji, o kondomu řeč byla.

Jinak já nikoho nesoudím ani neobhajuji. A ani nebudu.Jen píši. Těší mě, že máte svůj osobní názor a nebojíte se jej prezentovat.

 A jestli píši mizerně? Mně to baví a pokud se najde někdo, koho to osloví, je to skvělé. Pokud ne, svět se mi nezboří a psát nepřestanu. Vy alespoň víte, že blog s mým jménem nemáte otevírat, že Vás neosloví.

2 10
možnosti
AK

Taky nelíbilo.

Kdyby holce bylo třeba 15 (a ne 13) anebo kluk byl věkově přiměřenější (puberťák a ne dospělý muž), možná bych to dočetla.

A k diskuzi níže - narozdíl od přispěvatele MS jsem tou malou slečnou byla, takže VÍM :-), že už jen to oslovení zdrobnělinami v tomto věku (13) by malým slečnám spolehlivě zvedlo kufr (o výrazu pipinka ani nemluvě). Samozřejmě, že holky v tomto věku velmi zvědavě testují, provokují ;-), ALE... pakliže by šlo do tuhého, briskně by vzaly do zaječích ;-D...

Celkově mi to nesedí, ani obsah, ani forma - umělé, ujeté, ode mě antikarma.

12 2
možnosti
LC

Děkuji za Vaši reakci. Těší mě, že ačkoli se Vám moje psaní tak hrubě nelíbí, přesto jsem Vám stála za to, abyste mi to sdělila.

Celkově mě ale překvapuje jedna věc. Tento příběh je povídka. Je zařazen do příslušné rubriky. A přesto je děj vnímán jako realita. A hrdinové příběhu souzeni jako skuteční lidé.

Navíc v úvodu je varováni a i název je obecně všeříkající. A přesto se najdou lidé, kteří vědí, že je toto téma musí pobouřit a přesto nedbají varování a článek otevřou...

2 11
možnosti
Foto

Číst to pedofil, je z té Vaší červené knihovny v rauši...Rv

8 3
možnosti
LC

Obávám se, že teenager pedofila opravdu nezajímá. Ale děkuji za přečtení i vyjádření názoru.

2 9
možnosti
JP

Dnes chybí jasná morálka, co je a není správné. Domnívám se, že bez hranic, které mažou filmy jako Larry Flint - jdou národy do vězení sebedestrukce. Vidíte kolik dětí trpí "svobodou dospělých"? Hezká rodina a manželství se komusi nehodí, je rozdupáváno homo demagogií viz Francie s manželstvím pro všechny, Briti i USA.

Internet je "svobodný prostor", který naše děti povede podle svého určení. Tak se tady dobře bavte, já se stydím za sebe, že jsem Váš článek otevřel. Ten učitel zklamal, dívce zkazil život, láska tam žádná nebyla, jen další tma a smutek.

Proč to sexuální jednání a podněty je nabízeno na každé stránce? Ted Bundy, před popravou za své 30x znásilnění s vraždou vyjádřil názor, že rozšiřující se působení pornografie bude působit na další, kteří půjdou v jeho stopách. Kam jdeme my, nemohlo by být i na internetu nějaké místo bez sexuálního harašení?

7 0
možnosti
LC

Děkuji za Váš názor. Hranice morálky máme každý z nás v sobě a to co jednomu přijde již absolutně nepřijatelné, druhý vnímá jako věc, která se jeho hranici ještě ani zdaleka nepřiblížila.

Jsem ráda, že můj text ve Vás vyvolal potřebu vyjádřit svůj názor, byť je třeba odlišný. Moc si toho cením.

Byla jsem si velmi dobře vědoma, že obsah povídky může být pro mnoho lidí nepřijatelný, proto jsem na to v úvodu i upozornila a domnívala jsem se, že i název povídky o obsahu mnoho napoví.

Jsem ráda, že i přes tato upozornění, jste se rozhodl povídku otevřít a dočíst do konce. Děkuji.

1 9
možnosti
MS

Pěkné, až na tu "pipinku". To není projev dnešní třináctileté dívky. :-)

7 0
možnosti
LC

Děkuji Vám. Jen malá poznámka, nikde není psáno, že se jedná o příběh dnešní třináctileté dívky...

1 8
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3024x
Jsem sama sebou a mohu to kdykoli měnit:-)