Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A16n80n17a 96V93e29s34e57l92á

26. 8. 2013 14:05

S cestovkou nikdy ! Byli jsme 2x s cestovkou . Pokaždé zklamání z hotelu. Špína, postel 140 široká ( u nás je to 1/1,2 lůžka ), na snídani 1 rohlík a káva, když jezdíme sami nikdy tyto problémy nemáme a ubytování máme často mnohem levnější . Hledáme pře booking.com

0 0
možnosti

My jsme zase měli v pařížském hotelu ke snídani kocoura - sledoval jak baštíme croissant a bagetu a na můj dotaz odpověděl majitel, že je to Monsieur. Když už mluvíte o těch hnízdech.

0 0
možnosti

Doporučujem invia.cz alebo hlavne tripadvisor.com, kde najdete vždy recenzie od ľudí, ktorí tam bývajú. Inak, wifi je například v Španielsku všade len za poplatok, ono to toiž má byť hlavne dovolenka a nie práca ;-)

0 1
možnosti

No, ale ta nejlepší ubytování na těchto serverech nejsou. Vystačí si s vlastní spokojenou klientelou a spoléhají na jejich doporučování.

0 0
možnosti

Překnihování není výjimka ale pravidlo.

Žádný hotel není nafukovací a byla by pro hotel v sezóně ztráta, kdyby nějaký pokoj zůstall neobsazený.

Aby se tomu vyhnuli, prodají třeba 120% kapacity hotelu.

No a pak je to jako v loterii, buď se to setřese a všichni bydlí, nebo přijede hostů víc než je kapacita hotelu.

No a pak začne licitace - ubytuje se host v podkroví v pokoji pro personál - dostane zdarma koš ovoce a láhev vína. Nebo ho pošlou do penziónu poblíž a něco směšného mu sleví, záleží na odolnosti turisty a na jeho pochopení pro tuto "náhodu".

2 0
možnosti
Foto

http://www.invia.cz....objektivní recenze přímo od účastníků zájezdu:-)

Také záleží na tom, s jakou cestovkou jste jeli.

1 1
možnosti
Foto

Vlaštovčí hnízda mají auru štěstí - proto se neodstraňují. A Vy jste udělali jen jednu, ale zato fatální chybu. Sice jste se sháněli po Wi-Fi, ale asi to s internetem moc neumíte, jinak by Vás napadlo najít si jméno hotelu v recenzích hotelů. Pak byste měli během pár minut jasno, a mohli jste si ušetřit nervy, a času na tento tklivý traktát. :-)

3 0
možnosti
Foto

V něčem máte samozřejmě pravdu :). Ale nechtěla jsem brečet nad svojí dovolenou, protože byla vcelku fajn. Spíš mi šlo o to varovat ostatní, aby tam nejezdili. Což je vlastně největší chyba, protože jsem tam nenapsala název hotelu. Takže - vyhněte se Zante Village....

4 0
možnosti

Tak v životě už jsem slyšel lecos. Pokoj s výhledem na moře, na hory... ale na bazén? 8-o   Na to další snad ani nemá cenu reagovat. Kdo vyžaduje wi-fi, tak snad už někdy na netu byl. A dneska není problém najít na internetu úplně všechno. Včetně fotek i videí hotelu, zkušenosti jiných klientů. A jsou to fotky pravdivé. Nikoliv načančané profesionály na objednávku majitele hotelu a vyretušované ve photoshopu.

3 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, vlastně to zní divně, pokoj s výhledem na bazén, nicméně moře bylo asi 900 m, což jsme samozřejmě věděli. Mysleli jsme si, že výhled na moře sice nebude, ale budou jiné "super" věci :).

1 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1417x
Žena vodnář se všemi klady i zápory, které k tomuto znamení patří.

Seznam rubrik