Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K pejskovi patří především pořádný pozemek. Není nic horšího, než pejskaři na sídlišti, kteří v pět ráno žvaní pod balkony a jejichž miláčkové zaneřáďují okolí. Jakmile pejskaři dořeší problémy lidstva, své čtyřnohé miláčky volají k sobě. Fakt zážitek.

0 0
možnosti

Ja to nechapu. Na svete se zabijeji lidi a nekdo tu resi psy.

0 0
možnosti

Žijeme v lidské, ne v psí společnosti. Takže pes nemá obtěžovat jiné a majitel je plně odpovědný, včetně zabránění tomu, aby se k němu přiblížilo dítě. Taky neočuchávám a neoblizuji cizí manželky.

http://vilembarak.blog.idnes.cz/c/464702/psickari-zijeme-v-lidske-spolecnosti.html

4 0
možnosti

Ani když se k vám ta manželka přiblíží?

0 0
možnosti

Spočítal někdo, kolik musejí nájemníci paneláku platit za pejskaře, kterých je v domě víc než 50%, a kteří jezdí několikrát denně výtahem psy venčit? Často pochcané schody, někdy i výtah. Večer musí člověk dávat pozor, aby nešlápl do nějakého psího výtvoru, protože za tmy to už nikdo neuklidí.

4 0
možnosti

Já osobně zbožňuju pejskaře, kteří nechaj toho svýho miláčka lítat na volno, štěkat na děti a přitom ho omlouvají větou "Nebojte se, on nekouše". To mívám silné nutkání kousnout toho pejskaře, brání mi v tom bohužel děti, visící mi na krku. Blbější argument fakt neznám.

7 0
možnosti

taky to nemam rada, ja si psa na sidlisti navolno nepoustim. Muze mit rad deti sebevic, ale nikdy nevite, co se stane. Blba souhra nahod muze dopadnout fakt blbe a chudak dite ma trauma do konce zivota. Staci treba dite mavajici klacikem v ruce...hravy pes to vyhodnoti jako signal pojd si hrat a jde se tahat o klacik. Mnozi majitele psu si to bohuzel neuvedomuji :-(

0 0
možnosti

K27a16r89e76l 59A26d36a29m

11. 7. 2015 23:07

Pro radost si pořizujte děti, ne čokly.

7 0
možnosti

Psa nemám, zvířata mám rád. Vám nevadí jak vypadají města? Ty pročůrané rohy domů. Výkaly na každé možné zelené ploše? Města prostě tolik psů nesnesou. Jestli toto pejskařům nevadí tak jsou to prostě prasata.

Jinak  příběh o hlazení je směšný. Na jednu tuto udalost je minimálně deset pobíhajících psů na dětských hřištích ;-)

7 2
možnosti

No pokud mate pudla ve vystavni uprave tak verte, ze pro deti je zajimavy. Hlavne pudl, u ktereho uz pres pul roku pracuju na odblokovani strachu z lidi...Takze pro me to az tak smesny neni:-/

1 0
možnosti
Foto

Smekám před Vámi. Jako člověk plně, ale opravdu plně obležen nezodpovědnými pejskaři v bytovce. Jak jste napsala, ti psi za to nemohou. Mám ovšem bohužel vyzkoušeno a ověřeno, že po dobrém ničeho vetšinou nedosáhnete. Na rozumné argumenty mé sousedky (jedné je cca 50, druhé 35) reagují emocionálně a neadekvátně. Místo snahy o domluvu slovně útočí a domluva není žádná. Stejně tak jako ani obrana není žádná. Ze schůze družstevníků jsem si odnesl jen jednu radu a doporučení... dejte jim vylepšený párek

V zoufalství jsem o tom aj vážně uvažoval, nicméně nakonec jsme to s manželkou zavrhli... člověk si ve finále zvykne na všechno. 

PS: Sousedka nás nezdraví

1 0
možnosti

No to Vam nezavidim. Jsou bohuzel typy lidi, kterych pejska bud bezhranicne milujete anebo jste hned uhlavni nepritel. Je to presne ten typ lidi, kterym leda tk akvarijni rybky anebo plysoveho psa... Preju pevne nervy:-)

PS: Co byste rekl na sousedku, ktera chova v byte asi 12 cinskych chocholatych psu, mopsu a jejich vzajemnych krizencu, pak nekolik civav a yorka?

0 0
možnosti

Mě zase docela mrzí, když jdu na procházku se smečkou malých dětí na plochu NEoznačenou „volný výběh psů“ a stejně pravidelně potkám bandu volně pobíhajících psů různých ras a různého stupně "přítulnosti". Nutno ovšem dodat, že dnes už někteří psovodi výtvory svých svěřenců sbírají.

0 0
možnosti

P52e74t73r 84T96o40m53e28k

11. 7. 2015 13:59

Každý, kdo si pořídí psa do bytu, je nerozumný. Není to dobré pro psa, pro sousedy a nakonec ani pro toho páníčka. To jsou pak ti psy, kteří když je páníček na půl dne opustí, taky vyjí a vyjí a vyjí. To je pak pro sousedy děs.

7 2
možnosti

No já nevím, máme velikou zahradu a stále otevřené dveře, nicméně psi sami ven nechtějí jen když jdu s nimi. Nevšimla jsem si, že by doma trpěli.

5 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1179x
Neobyčajne obyčajná milovníčka psov, turistiky a vaječného likéru.