Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Jsem hrdým majitelem labradora, nesmírně milé a mírní fenky. Ale mám v sobě dostatek slušnosti abych na nikom nepožadoval ubytování našeho psa v hotelovém pokoji. Vím totiž dobře co práce dá alespoň částečně odstranit v létě jemné chlupy našeho miláčka z polstrování auta, přestože je vždy v otevřeném zavazadlovém prostoru. Proto bych spíše ocenil ty provozovatele ubytování, kteří se o psy dovedou postarat.

0 0
možnosti
PP

No, také by se mi nelíbilo bydlet po pejskaři, jehož pes znečistil celý pokoj chlupy a lezl špinavými tlapami po posteli a opěradlech křesel. To ať si dělají pejskaři doma.

A boty, kolikrát jim někdo utekl s botami, tak se nedivím, že si je hlídají a půjčují jen pravou, pak by mohl někdo v jedné prodejně ukrást pravou a ve druhé levou.

0 1
možnosti
KN

K96a88r71e32l 86N45o48v95á49k

12. 7. 2014 15:43

A ve třetí prodavačku, ne?

1 0
možnosti
RS

První a druhé - boty a voda, pochopitelné, se psy to už tak černobílé být nemusí. Pokud by za ně páníčci platili tučný poplatek, tak proč ne, protože po mnoha z nich uklidit chlupy, je opravdu zdlouhavé a chlupy mohou být všude. Osobně jsem se takto párkrát ubytoval, kde byly psí chlupy - a ano, měli by to uklízet pronajímatelé, ale když chtějí vyjít vstříc majitelům psům a nevybírají od nich poplatky nebo jen nízké, tak pak logicky nemohou dát důkladnou péči pozornosti o to, kde všude ty chlupy mohou být. Takže mně osobně ubytovávání se psy vadí - jako rodič dvou mimin vím, kde ta mimina mohou ty psí chlupy všude nasbírat. Majitelé to však nejsou schopni důkladně uklidit, protože ty chlupy mohou fakt být všude.

Samozřejmě chápu, jak mně čeští milovníci psů tady už rozcupují... a někomu by zrovna vadil třeba řev mimin. No, jsem zrovna v Bavorsku, tady má psy asi tak 20x míň lidí než u nás - možná částečná odpověď na to, že si někdo pořizuje psa kvůli "zabezpečení", tady se prostě tolik nekrade jako v ČR. Naopak rodiny s dětmi jsou - na rozdíl od Čech - tady mnohem víc vítány, podobně jako třeba v Itálii, Francii... 

Jinak k té kohoutkové vodě - osada Jizerka, Jizerské hory. Restaurace přímo u hlavní silničky, odpolední idylka... co si dáte? Dáme si to to a to... a k pití pivo a sklenici kohoutkové vody. Po chvíli návrat servírky: TAK VODA NEJDE. Jak nejde... ani když si za ní zaplatíme? ... po chvíli opět: ne, voda nejde. Aha, tak já dopiju to pivo a na jídlo si zajdeme jinam. A byli úplně v pohodě. Majitelům restaurací, penzionů už jsem psal xkrát, po xtý mě to už nebaví, tak prostě chodíme jinam. Opět, to co v Bavorsku dostanete ještě s omluvou a úsměvem, tak v Čechách je problém. Navíc sežeňte si ubytování třeba na Šumavě či v Českém lese uprostřed července jinak než na týden od soboty do soboty - problém nebo všude plno. Zkusíte německý internet... a máte ubytování čistší,  za lepší ceny a jak je volno. Žádné stupidní od soboty do soboty.

1 0
možnosti
LB

Nevim, jak je to v ČR, ale u nas na Slovensku dle zakona jsou povinni vodu z vodovodu poskytnout. 

My jsme jeste nastaveni tak, ze bereme sluzby, jake jsou a kdyz nejsme spokojeni, tak si jen postezujeme nekolika znamym, kteri nas politujou a zivot jde dal.  Ono by vsak melo byt opacne a ja pevne verim, ze jednou se to zmeni...

0 0
možnosti
TM

Pokud jde o pesany: Je pochopitelně rozdíl, zda  do  pokoje berete sebou  menšího psa(já třeba pudla) nebo irského vlkdava.  Je rozdíl, zda  při opuštění pokoje berete  hafana sebou, či jej  tam necháte celý den zavřeného, a pokud jej necháte zavřeného, zda zahájí protestní spaní nebo protestní vytí. Já se snažím hafany( ty pudly mám dva) brát sebou vždy a nenechávat je o samotě, což se pochopitelně ne vždy podaří.  Nic není  absolutní,tak jako každý hafan je jiný. Jde o to  najít jistou míru rozumu  a uvědomit si, že ne každý  chce trávit svůj čas poslechem vytí  mého psa...tak jako  já nenávidím  přenos řevůa šramotů( ro někoho je to hudba) skrz zeď.

3 0
možnosti
LB

R^mam stejny nazor. taky mam dva pudliky a pak jeste jednu vlcakojezevcici, ktera ale s nami tyto vylety absolvovat nemuze a tak jezdiva k "babicce a dedeckovi". A co si budem vypravet, pudlici jsou zavislaci a je jasne, ze uvezneni na pokoji, ktery neznaji, se jim ani za mak libit nebude. Pravdou je, ze lidi si nekdy pletou psi hotel s dovolenou se psem a na to, abych psa nechavala cele dny samotneho na pokoji, ktery nezna, to uz opravdu radeji hotel nebo pribuzni.

0 0
možnosti
KT

Co byste ještě nechtěla? Dvě boty, vážně a zkoušet? Kdo to jakživ viděl?

0 0
možnosti
Foto

Který výběrový obchod s obuví to je, kde neposkytnou obě boty najednou na zkoušení, prosím? ;-)

0 0
možnosti
JS

Dá se s tím souhlasit až na toho psa. Majitelé psů by si měli uvědomit, že existuje mnoho lidí, kterým jsou jejich miláčkové nepříjemní. Platí to i pro mne, v případě, že by se hotelu či penzionu ubytoval v sousedství někdo se psem, okamžitě balím.

8 2
možnosti
LB

predpokladam, ze byste se neubytoval v zarizeni, ktere ubytovani se psem umoznuje,

2 0
možnosti
VH

Já do ubytování obyčejně i telefonuju a sdělím,že má dva pejsky a jakou rasu .Pokud mi majitel řekne,že se mnou budou na poschodí třeba děti ,tak si zamluvím jiný termín,nebo jiné ubytování. Protože často cestuju ,tak už vím jak na to !  Zatím jsem platila jednu rozbitou noční lampičku,jednu rozkousanou deku,jeden  nakousnutý koberec,veteřináře pro majitelovu kočku ,nakousli jí ucho atd.;-D;-D;-D

2 0
možnosti
LB

ja jim psala, ze jde o pudla stredniho 2ks, ktery bude chodit s nama na turistiku, tak zbytek dne budou chrnet volne pohozeni na zemi ;-D;-D;-D  chapu, ze nekomu pes muze vadit a temto situacim se snazim vyhybat, protoze me vadi ti, kterym vadim a nikdy to nereknou primo do oci.

1 0
možnosti

Podobné situace se řeší velice jednoduše: "Děkuji, dnes jsem tu byl dvakrát. Poprvé a naposled!" ;-)

11 0
možnosti
JK

J35a40n 10K39ř90í63ž

9. 7. 2014 19:13

"Vážím si, když pan domácí vítá své hosty vstřícně a poděkuje za návštěvu při odchodu."

Já jen malou vsuvku k této větě citované výše  - jsem šťasten,když od pana domácího  odcházím s informací,že mi(zatím)nezvedl nájem.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1179x
Neobyčajne obyčajná milovníčka psov, turistiky a vaječného likéru.