Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Je to tak, jen bych přidala, že těch oblažujících prožitků je podstatně víc než těch horších. Když vás pejsek ráno vyžene ven, tak koneckonců dělá něco i pro vaše zdraví. A jeho nadšení, když vidí, že se ven chystáte, pohoda, kterou pocítíte, když se vedle vás stulí, porozumění v jeho očích, když vidí, že jste smutná, veselost, když si s ním hrajete, jak mele ocáskem, když přijdete, jak se mu třepe hlava, když vám běží v ústrety ... Jsem ráda, že jsme poznali obohacení, ktré vám život se zvířetem přináší. :-)

1 0
možnosti
LB

Plne s Vami souhlasim. Ja jsem vdecna za kazdy den straveny s mymi pejsky, je to balzam na dusi. A v podstate i na tech silenostech, co jsou schopni vymyslet, se clovek casem pobavi.

0 0
možnosti
KH

R^R^R^ mimochodem, presne chapu, co myslite tim flegmatikem. pote, co nas milovany pes (kdyz manzel zapomnel zamknout dvere z verandy do obyvaku) sezral vanocni darky pro tchyni a rozkousal v posteli tubu extra mastneho kremu na nohy, k tomu tam nadrtil velkou roli pytlu na odpad a krabici papirovych kapesnicku, stala jsem se take definitivni flegmou ;-D a stejne je VobaV miluju!

3 0
možnosti
Foto

Já i můj pes AMI, posiláme Vám dvě karmy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1179x
Neobyčajne obyčajná milovníčka psov, turistiky a vaječného likéru.