Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

LJK

22. 6. 2009 15:41
Skvělé!

Konečně má někdo úplně normální starosti a nechce spasit svět. :-P

Co takhle vytáhnout staré dobré legáčky - třeba poradí, kam dál... Za odměnu za ta skvělá léta strávená při hře... (není to úplná blbost, i když to tak může znít - člověk si občas oživí dětské sny, na které dávno zapomně, ale teď dávají nový smysl...) R^

0 0
možnosti
ŠL

Stepan Lenk

22. 6. 2009 16:20
Re: Skvělé!

No, já bych legáčky mile rád vytáhl, ale bohužel už doma nemám ani kostičku. Zbyly mi jenom návody. Můžu si stavět leda tak v duchu. :-)

Ale děkuji za pochvalu, potěšilo mě to.

0 0
možnosti
L

Lavet

22. 6. 2009 15:15
Co s nacatym zivotem

Tak gratuluju a k Vasemu syndromu mokrych nohou...na maturitu jsem se ucil tri dny nonstop, dodnes to nechapu, ale prosel jsem. Na statnice, nemel jsem je najednou, jsem posledni dva dny jel vdycky nonstop a dohromady max pet dni. Hrozne jsem obdivoval lidi svedomite, pilne, chodici na prednasky, kdyz ja sedel v praci a prubezne se pripravujici, doma mi je taky pekne predhazovali. Chtel jsem byt jako oni, ale nejak to neslo. Take jsem si rikal, jak jenom v tom zivote dopadnu. No a neni to tak hrozny, po par letech, kdyz mame sraz, jsem doslova v soku, co ti, ktere jsem obdivoval a na ktere ten pravy zivot mel cekat s otevrenou naruci, ve vestine nyni delaji. S nikym z nich bych nemenil. Za to ti proplouvaci a opisovaci, kdyz vedi co chteji...jedna lepsi praxe nez druha. Cest vyjimkam, tot ma zkusenost.  A co ted? No ted hura do prace a slovy klasika: preji Vam at Vase nadseni neni zkaleno vyssi prvni vyplaty.

0 0
možnosti
JS

Jana Kolářová

22. 6. 2009 13:28
to je hezkýýýýýý

přeju Vám, abyste to všechno zdárně vyřešil a ať Vás nikdo nerozebere :-) JK

0 0
možnosti
KT

Ježikača

22. 6. 2009 13:03
jo, blahořání,

samozřejmě.

0 0
možnosti
M

Mistiaen

22. 6. 2009 12:50
pěkné čtení !

Tak pěkný článeček jsem už dlouho nečetla ! Čeština prvním pohledem bez chyb, text plný nostalgie, kterou známe skoro všichni, ale ne všichni to umí tak krásně popsat. nevím, co jste vystudoval, ale píšete moc pěkně, určitě pokračujte :-)

Jinak někdo zde správně podotkl, že Vám bude připadat, že lidé kolem Vás (=v zaměstnání) jakoby zhloupli.  Nemusí to být vždy, například se to asi nestává programátorům, kteří jdou z vejšky do podobného kolektivu a jsou asi kapitolou sami pro sebe. ;-D

0 0
možnosti
M

Mistiaen

22. 6. 2009 12:51
Re: pěkné čtení !

Ale v ostatních případech, kdy Vás obklopí věkové kategorie všeho druhu i inteligence- to už chce pár týdnů na rozdejchání. Já si tehdy říkala = tak takhle hnusně se JÁ k budoucím mladým kolegů/kolegyním chovat nebudu :-)) Asi jsem opravdu měkká (tehdy i teď), protože tehdy mne život znepříjemňovaly ženy nad čtyřicet, ale nyní, když se k mladičkým kolegyňkám snažím chovat coo nejlíp, dávají mi to "sežrat" velmi :-))  Až si kolikrát říkám - buď taky taková, jako tehdy ty Tvé starší kolegyně (=hnusná atd). Ale nedovedu to, takže mám, co si zasloužím :-)) Ale aspoň mi žádnej chlap sám od sebe nezačne tykat :-))To je jedna výhoda. To jsem za komoušů úplně nesnášela, když mi z pozice šéfa – mně mladé holce – začal nadřízený padesátník tykat. Sílu  = opětovat tykání – jsem bohužel nikdy nenašla :-))

0 0
možnosti
KT

Ježikača

22. 6. 2009 12:35
klid,

ono to půjde. jen vám bude připadat, že lidé kolem zhloupli a zajímají se o divné věci. taky se vám možná bude až do smrti zdát, že nemáte nějakou zkoušku a přitom jdete na státnice. kamarádi zbydou tak 3. ale nejdete si nové cíle. a kdyby ta úzkost byla příliš velká, studovat se dá dál, ne? :-)

0 0
možnosti
DL

D. Lister

22. 6. 2009 12:03
to znam :)

clovek ma roky pred sebou cil ke kterymu se pracne hrabe a pak je cil za zady a co dal .... To byl osklivej pocit. Pak taky prvni tejdny v praci, kdyz si clovek rika "proc ja delal tu vysokou, na tohle by mi stacila stredni ..." . Doporucuju udelat si posledni prazdniny a nalezite si je uzit, pak se to nejak rozhejbe samo.

0 0
možnosti
M

Maj

22. 6. 2009 10:32
Hlavu vzhůru

Ještě pár dní nejistoty a pak budete krásný "Legáček" se vším všudy. A dál?

Z vlastní zkušenosti můžu říct, že někteří kamarádi zůstanou - stanou se z nich kámoši na život a na smrt (doslova). Některý potkáte za 10-15 let a vrátíte se k sobě nebo taky ne. Občas na ten čas studií a života - neuvěřitelný svobody a nezávislosti včetně strachu ze zkoušek vzpomínám - připomněl jste mi super dobu. Díky. ;-)

0 0
možnosti
JP

johnpeters

22. 6. 2009 10:30
Taky

je dobry si vzit nejakou velkou pujcku,aby z Vas byl nejen pracujici,ale i otrok.Mnoho stesti!

0 0
možnosti
HS

SZYslak3

22. 6. 2009 9:41
no comment

Ten pocit je naprosto normalni. Ted si najdes praci a budes az do duchodu makat. Pak umres. Pekne ze ?;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1880x
Autor je student žijící v Praze, momentálně studující vysokou školu, s nápadnou potřebou textově komentovat dění okolo sebe.

Seznam rubrik