Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

langosh1

28. 1. 2010 22:03
auta

tak to mě dojalo bratříčku:-)vážně!!bez auta nefunguju!!ale fotbal proklínam na věky a  vždycky sem ho nesnášel

0 0
možnosti
MM

Mitheitel

7. 9. 2009 10:21
smutné

I jako holka pozoruji, že chlapi se neumí bavit o ničem jiným než o autech... za dva roky (a něco), co jsem byla s bývalým, vím o autech víc, než bych chtěla, nedokázal se bavit o ničem jiném a všechen volný čas trávil v garáži se svými miláčky, když jsem chtěla být s ním, tak jedině v garáži... hloupej kluk to nebyl, hodnej byl a všechno, ale rozchodu neželím... co s chlapem, se kterým si nemám co říct ?

Mj, další kluci, se kterými jsem později randila byli totéž...

Fakt nechápu, to je vám všechno fuk? Žádný zájem o současné dění, žádný zájem o nic jiného, krom motorů, aut, motorek, letadel (hlavně jejich motorů) apod. Už jsem se mířila, že žádnýho "normálního" nenajdu, ale jak koukám, mohlo by jich být ještě docela dost :-)

0 0
možnosti
DU

Dynko

7. 9. 2009 10:33
Re: smutné

neni nam vsechno fuk :) to akorat ty si asi vyhledavas nebo pritahujes jeden a ten samy typ chlapu :) treba ty sama nemas co nabidnout normalnimu, ktery motorum nerozumi? :)

0 0
možnosti
W

www.evlada.cz

7. 9. 2009 10:01
Fotbal , auta, hockey..

To de taky mimo mne. Ani nemam papiry. RIdi pritelkyne , tu to bavi a auto ji fakt slusi. Mne akorat zajima, dostat se z bodu A do bodu B . Aby to bylo pohodlny, nebylo mi teplo a aby to bylo bezpecny. 

0 0
možnosti
JK

ODS+plus

7. 9. 2009 9:24
Kde je ten "chlap" ?

0 0
možnosti
DL

D. Lister

7. 9. 2009 9:17
dobra myslenka

Clanek ma dobrou myslenku, ale spatne pojatou. Ridic by mel mit zakladni technicke znalosti, ostatne jinak by se to v te autoskole neucilo. Spoustu veci dnes uz zastane servis, pokud clovek jezdi na garancni prohlidky. Ale co je moc, to je moc. Myslim ze autor se svym pristupem k technice predstavuje potencialni nebezpeci a bohuzel neni sam. A to je vec se kterou bych se rozhodne nechlubil.

Jinak se ale pridavam. Smysl sledovani hokeje, fotbalu a podobnych sportu jsem taky nikdy nepochopil. Soucasna auta nedokazu rozlisit, vsechno to vypada jako ocumlanej bombon s koleckama, atp..

0 0
možnosti
V

verdon

7. 9. 2009 8:42
auto je dobrej sluha a zlej pán

...na garančky do servisu, občas vyluxovat a dolít, parametry auta znám, ale moc si se mnou nepokecáte, o fotbalu už vůbec ne !  Ale zase vím, jaké víno piju, vyznám se i v koření....  ( A na zrcátku mi nevisí ani CD, ani korále...)

0 0
možnosti
JZ

Pribinacek

7. 9. 2009 8:48
Re: auto je dobrej sluha a zlej pán

Tahle diskuse zničila jednu moji fixní ideu, že všichni heterosexuální chlapi se dokážou bavit akorát o fotbale, hokeji, autech a blondýnách, které v nich denně vozí pro parádu a večer je pak 10-20x však vy víte co ;-)

0 0
možnosti
P

PawlosB

7. 9. 2009 7:35
Pravda Pravdoucí

..mluvíš mi z duše ;-)

Sice automobil vlastním, ale i přes to, že je můj bratr závodník na hobby rally, vím o kárách jen to co nutně potřebuji k řízení a používání. Když všichni táhnou do hospody kvůli fotbalu či hokeji, aby jim neunikla ani minuta zápasu, raději sedím v biografu u pěkného filmu. Sport mi není cizí, ale chybí mi ten "zápal". Neřekl bych, že je to nějaký defekt, ba naopak, dává mi to možnost bavit se i s těmi komu v hlavě neuváznul fotbalový míč, či farncouzký klíč...

Ps: Re: jenže

O demenci by se dalo mluvit u Vás. Základní  údržba u mne začíná u naplnění nádržky odstřiku -  po max a končí u utírání předního skla. Na vše ostatní jsou zde servisy. Soudě dle Vašeho názoru věřím, že si poradíte i s opravou Swiss hodinek či televizoru když jej používáte :-P

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

7. 9. 2009 0:09
moc milé,

přirovnala bych to k tomu, že někteří mají v sobě obrázek toho, že my ženské jsme se narodily s vařečkou v ruce.

Mějte se hezky!R^ J.

0 0
možnosti
MM

Mitheitel

7. 9. 2009 10:25
Re: moc milé,

R^;-D tak to jste vystihla

0 0
možnosti
KM

jahodove_ticho

6. 9. 2009 23:51
jenže

podle textu to neni o potlačeném entuziasmu v motorismus, ale o technické zakrnělosti, potažmo až blbosti (viz nádržka...) Jen s eděsím, že takovýto člověk vlastní řidičské oprávnění a provozuje nějaký vůz. Řidič nemusí být automechanik, motoristický fanda, technik, ale neznat základní parametry svého vozu (podle čeho si ho vybíral? že má 4 kola? beru ho!...) a neovládat základy údržby. To už je vážně o demenci...

0 0
možnosti
HN

handour

7. 9. 2009 0:04
Re: jenže

super nick, super názor R^;-D

0 0
možnosti
L

littlemisssunshine

6. 9. 2009 21:46
Ja jsem zvykla, ze o autech

se vetsinou bavi zensky! ;-D;-D;-D

0 0
možnosti