Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J29o42h50n 80P76e23t28r34e45s

20. 11. 2012 18:51

Myslím,že toto je demagogie.Takhle se můžete vyjádřit o všem,auto je také dobrý sluha,ale zlý pán,vejce obsahují cholesterol,čtením si kazíte zrak a žena Vás může pohlavně nakazitpo pivu se tloustne,,atd.Je třeba vše užívat rozumě a cesta k užitečnosti prakticky čehokolv je nasnadě.Snad s výjimkou klíštěte.Zkuste o tom přemýšlet.Servus.

0 0
možnosti
RJH

Televizi mít nemůžu, protože bych na ni furt čučel. To je jako s pívem v lednici nebo buřtgulášem na plotně, prostě neustanu, dokud jich není konec, "nech si něco na zejtra" na mě nefunguje. Těch pár vzácně zábavných nebo zajímavých pořadů, co tam ještě dávaj, si povětšinou opatřím loupeživou činností na internetu, jenže bez reklam či mrzačícího dabingu. Myslím, že už utichl i takový ten Huránemámtelevizi snobismus a lidi nemají telku tak nějak - přirozeně. Z mých známých tak 70 procent televizi nemá a jejich mnohdy už školní děti tenhle elektronický rodinný krb za celý život nepoznaly. Asi se prostě přežila, jako dráťák, fonograf a nebo draní peří.

4 0
možnosti
Foto

já se výzev nebojím...mám doma tv i pivo....a bojuju s tím denně.....zatím prohrávám na sety...ale kupodivu mě to těší.;-)

3 0
možnosti
KB

Nedávno jsem potkal člověka, který také nemá televizi s tím, že jí nepotřebuje. Ale zase pořád v ruce drží telefon, pořád do něho kouká, pořád tam něco hledá, píše ..... V podstatě se nedokázal na víc jak 5 minut odpoutat od svého chytrého telefonu. Pak si vyberte.

5 0
možnosti
Foto

jako televizní gaučák budu nejspíš proklet. Nic tak báječně neodplaví myšlenky a starosti z práce jako tv krimi u které usnu jako špalek. Znám snad všechy začátky detektivek na světě.;-D

6 0
možnosti
FH
LD

Televize je užitečná pro lidi natolik inteligentní, kteří si vyberou na co se podívají, a kteří si jí nenechají organizovat a otravovat život. Je určitě skupina lidí, kteří ji opravdu nepotřebují, já mezi ně ale nepatřím.

4 0
možnosti
LH

Souhlasím, bez televize se dá žít a mnohem lépe.

1 2
možnosti
TS

Vida vida, myslela jsem, že móda "JÁ NEMÁM TELEVIZI, HEČ!" pominula někdy koncem 90.let... jak vidno na vaší karmě, mýlila jsem se :-)

Já televizi mám. Místo zpráv koukám na Simpsonovy. Telereklamy mě neberou, mám na ně přirozený inteligenční filtr. Za nic na světě bych nechtěla přijít o dokumenty na ČT2 (momentálně běží krásná francouzská Kamera na cestách a o víkendu cyklus BBC Vesmír), baví mě americké nezávislé léto a včera mě pobavil jakýsi bizarní vánoční speciál Akt X. Užívám si 25 let staré zprávy a pořady s archívními záběry. Mohla bych pokračovat dál, ale nebudu. Jsem hrdý plátce koncesionářských poplatků, přesto si vás jakožto netelevizního vážím - odmítnout jakékoliv mocné a lákavé médium je v dnešní době chvályhodné. Jen si nemyslím, že je TV takový satanáš, jak se vám jeví ;-)

11 0
možnosti
Foto

Vidím to úplně stejně - i s tím výběrem pořadů naprosto souhlas;-)R^

1 4
možnosti
Foto

Skvělý text a zlatá slova. Bohužel televizní produkce - s reklamou i bez ní - je stále ubožejší. Zdravím a dávám karmičku R^!

0 2
možnosti
Foto

Počítám se mezi hrdé blázny už několik let. Nic lepšího jsem nemohl udělat. R^

0 1
možnosti
Foto

ten trik s otočením stranou praktikuji u politických debat .. a to se pak dějí věci!

0 1
možnosti
BP

a točíte se na "malou" a nebo na "velkou " ?  ;-)

3 1
možnosti