Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HN

gibo

5. 9. 2012 2:39
Pokrok nezastavíš

Pokrok nezastavíš. Když jsem měl někdy kolem roku 2002 mobil od Siemense tak jsem si k některým kontaktům mohl nastavit hlasové vytáčení. Třikrát jsem do mobilu na zkoušku řekl jméno manželky, on si to nějak přebral a uložil a pak jsem jí mohl i bez mačkání čudlíků zavolat. Přešly roky, koupil jsem si iPhone a zjistil že nahrávání jmen patří do minulého století. Ten iPhone mi prý bude rozumět z voleje. Ale zkuste vyslovit "Jitka" tak aby iPhone, rodilý američan, rozuměl komu má zavolat. Zatím se mi to nepovedlo, takže jsem přišel o hlasové vytáčení. Pokrok nezastavíš...

0 0
možnosti
JP

eda kuk

3. 9. 2012 20:55
no..

tak to byste mohl mit plny suplik, nebo nekde pod stolem, shanim Nokii 6230i, uz se nedaji sehnat ani po bazarech.

Klidne si to s vama rozdam, kolikrat s ni flaknem o zem aby zustala funkcni. Potrebuji jen telefonovat a sms a fakt nic jinyho. Na ostatni jsou iPady, navigace, ctecky,...  Nevim proc se dale nevyrabi par solidnich klavesaku, trh zjevne je.. EK

0 0
možnosti
JM

krab

3. 9. 2012 2:38
Hezky

Nesouhlasim, mam dotykace rad, ale je to hezky napsany.

0 0
možnosti
LHV

Lord Havelock Vetinari

3. 9. 2012 1:01
Měl jsem v ruce

dotykáč s kapacitním displejem jednou. Protože mám na jedné ruce delší drápy (má to důvod, ale to už je jiný příběh), displej nereagoval, nebo dělal něco úplně jiného než jsem chtěl. Zatím mám tlačítkového SonyEricssona a nechci myslet na to, že se mi může nějak rozbít nebo ztratit, protože pak by mi asi nezbylo nic jiného, než běhat po bazarech.

0 0
možnosti
TJ

Tomáš Jasný

1. 9. 2012 14:56
Hezky napsáno

Pěkné počtení. Já sám mám Nokii E75 a doufám, že vydrží co nejdéle.

0 0
možnosti
JS

Spring-peace

30. 8. 2012 16:57
Multifunkční zbytečnosti

Je hezké to tu číst. Jak se jedni čertí, a druzí vzpomínají. Ano, po staru se žít nedá, ALE..... potřebuji internet v mobilu? Potřebuji tam přihlouplé aplikace? A co vlastně potřebuji? telefon na telefonování, foťák na focení, na internet mám notebook. Proč si pouští lidi hudbu do hlavy i v přírodě, to hlava nebere, proč na dovolené odbavují emaily, to už je paranoidní pocit nepostradatelnosti? A číst knížky na pidi displayi je masochismus.

A pro Všechny tyto vymoženosti mám možnost využívat (pracuji v zahr. firmě) ale nikdo nás k tomu nenutí. jen sleduji kolegy, jak si sami uvazují krátký řetěz. A to pohodlí, když můžou od nabíječky na půl dne a pak jsou se svými skvosty v době před 20ti lety. Ne, děkuji, nechci.

Mimochodem, pamatujete na 6310i? Ta neskonalá výdrž. Na lyžích nikdy baterka nedošla, případný pád byl k smíchu.

Takže hodně zdaru nadšenci, ale já to s vámi nesdílím.

To je svoboda rozhodnutí :-)

1 0
možnosti
A

Alfie

31. 8. 2012 19:33
Re: Multifunkční zbytečnosti

Vidíte, a pak jsou lidi jako já, pro které je telefonování tou nejméně používanou funkcí telefonu :-)

Už léta mám nejraději písemnou komunikaci a možnost mít ICQ a Skype na mobilu jsem před pár lety uvítala s velkou radostí. Diář, poznámky, navigace, správa hesel, navigace, samozřejmě e-maily (sooukromé, ne pracovní), pár her na ukrácení času ve frontách nebo v MHD,... Číst knížky na pididisplayi je sice méně pohodlné, než klasická kniha, ale zase je to vždycky po ruce a netřeba většího zavazadla.

No a k tomu všemu občas i telefonuju, ale za měsíc to dělá tak maximálně 60 minut a z toho minuta a půl každý pracovní den je buzení manžela telefonem, protože jinak nevstane :-)

1 0
možnosti
PK

mortimer.r

30. 8. 2012 9:50
Něco pro mě

Nedávno mi v práci s velkou pompou předali nějaký ultrasupermoderní dotykový telefon a moc se divili, když jsem je za dva dny prosil, jestli by mi nemohli dát "nějakej s čudlíkama". Ale je fakt, že když se koukám na svojí desetiletou dceru, jak v pohodě šmejdí prstíkama po displeji, cítím se trochu opožděně.;-D Mě dalo prácit en displej vůbec odemknout.;-D

0 0
možnosti
P

Palatin

30. 8. 2012 8:59
Spisovatel je vul a zabedneny p(r)aclovek.

Nechtel byste se prestehovat zpet do jeskyne? Jedna je prave uvolnena v Koneprusich. A copak se vam rozbilo? Samsung display? A vy nemate ochranne pouzdro pro vasi drahou investici? Vy musite byt velmi chudy (duchem), setrit mene jak 20 eur na 650. eurove investici.

2 0
možnosti
MF

Politicky aktivní spermie

4. 9. 2012 15:00
Re: Spisovatel je vul a zabedneny p(r)aclovek.

mám Nokii C5, taky jsem pračlověk? Dotykáč nepotřebuji a vůbec si chudý duchem nepřipadám. To jsi spíš ty, hodnotit člověka podle telefonu...

0 0
možnosti
KS

Equus

29. 8. 2012 16:42
Ještě by mě zajímalo, kde se ty obrovské televize nosí?

Dřív se telefony zmenšovaly, aby se vešly do kapsy, teď se zvětšují, aby byly vidět detaily na nejnovějším filmu. To aby si na takový telefon vzal člověk rudlik.

0 0
možnosti
KS

Equus

29. 8. 2012 16:40
Mluví mi z duše

taky mám telefon na telefonování a už jsem odkázaný spíš jen na bazary :-( Nepotřebuju poslouchat hudbu, číst knížky, sledovat pohyb mraků, připojovat se na internet, nahrávat tuny zbytečných aplikací. Chci telefonovat. a s tlačítky to jde poslepu, protože ten prostřední má slepeckou značku.

6 0
možnosti
VS

Astaroth

29. 8. 2012 16:56
Re: Mluví mi z duše

Nahodou meteoradar je super a knizky taky, papirove jsou fajn, ale co s nimi po precteni?

1 0
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1448x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik