Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na celoplošné euthanasii tu přece celý rok usilovalo ministerstvo zdravotnictví, resp. jeho ministři. ;-(

0 0
možnosti

J66a70n 69R44á12ž

3. 7. 2021 14:30

Dávám karmu s ALE:

Jestli si myslíte, že Rajneesh - Osho učil své žáky a následovníky žít v chudobě nebo nějaké formě odříkání, vůbec jste nepochopil jeho učení. Osho byl geniální mystifikátor a mistr v hlásání paradoxů, ale základem jeho poselství k lidem bylo : "Žijte naplno a nenechejte se nikým a ničím omezovat". Byl to guru absolutní svobody, nikoliv však anarchie. Tím byl výjimečný, a vládami celého světa nenáviděný.

PS. Ještě bych k tomu, co jste o něm napsal dodal, že Osho vybudoval v indické Pune úspěšný podnik (Osho international) s miliardovým obratem, který funguje i po jeho smrti - byl otrávený arzenikem , což z analýzy jeho vlasů potvrdily nezávislé laboratoře v USA i V. Británii.

0 0
možnosti

Chorvatsko rozhodně ne, Frantu Voráčka jo:))R^

0 0
možnosti

Nemusí se autor omlouvat, že toto napsal, protože lidi, které to nezajímá, to číst nebudou nebo to nedočtou, jakmile zjistí, co měl autor na mysli. Já jsem skončil asi v půlce... K tomu Oshovi - otrokář to nebyl, každý jeho bhakti ho mohl klidně opustit, ne?........................ Osho byl spíše uhrančivý a mladí Američani, nevědoucí co se životem, se na něj lepili , protože nevěděli, co se životem...Pokud někomu vadí, že Ind zbohatl z darů svých následovníků nebo z čeho, může ho uklidnit, že Osho taky umřel, oficiálně na rakovinu.(Mimochodem i křesťanské církve a jejich hodnostáři zbohatli a dodnes jsou velmi bohaté/bohatí, až nechutně.).. A k životu - kytka roste a nepřemýšlí, člověk přemýšlí, a proto pořád hledá nějaké smysly. Mysl je mysl. Kytka je kytka.

0 0
možnosti

Omlouvám se, jestli jdu mimo vaše téma, ale na Seznamu jsem nemohl minout článek o asistované sebevraždě nemocného muže ve Švýcarsku, zdůvodňoval to, že nechtěl mj. trápit děti a okolí, moc smutné čtení.

Když pominu další související okolnosti počínaje právními aspekty a konče tvrzením našich lékařů, že věda dospěla k dalším poznatkům a může pomoci k důstojnému životu, či konci, přece jenom bych si přál, abych mohl o závěru svého života rozhodnout já sám ..a možnost volby eutanazie by zde měla být...jinak váš blog nebyl dlouhý,alespoň pro mě ne.

3 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Mně se vždy otevírá kudla v kapse, když v této souvislosti slyším řeči o důstojném životu. Vždyť moc nechybělo, a tento muž byl už tak nemohoucí, že nemohl ani spáchat sebevraždu. Co to je za život? Kdyby někdo nechal takhle trápit psa, tak ho dají ochránci zvířat k soudu.

3 1
možnosti