Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

Host8

8. 3. 2012 10:33
Běžný člověk kroutí hlavu

Na jedné straně tu máme MUS a miliardy, ke kterým se nikdo nepřihlásil v trestním řízení a na druhá staně Bártu, který ze svého dal či půjčil peníze. Jsou to jeho peníze, tak ať si s nima dělá, co chce a vyháže si je třeba z okna. Zřejmě by v tu chvíli stál před soudem za uplácení lidu.

No a pak tu máme miliardy a MUS, kde politici a zástupci státu měli konat a nekonali a připravili nás všechny o miliardy, za které by se mohly valorizovat důchody, či přidat VŠ nebo jednoduše použít na splácení dluhu. A to je čisté, nikdo se nezodpovídá, nikdo nikoho nestíhá. Klid a pohoda.

Pan Bárta si zřejmě trest zaslouží. Porušil totiž zásadní pravidlo - použil vlastní peníze. Pokud by  již náhodu chtěl někoho korumpovat, tak  nepochopil, že na to slouží dozorčí rady, tichá místa na ministerstvu s nadstandartními odměnami, akcie, které se za přemrštěné částky zpětně vykupují, či různé další prebendy, o kterým my smrtelníci nemáme potuchy.

Tím samozřejmě nijak neposuzuji vnitřní praktiky  ve VV.

0 0
možnosti
VK

estrellia

8. 3. 2012 5:23
dobrý i zlý

určitě VV občas sehrají v politice i pozitivní roli, třeba v rámci vlády, kdy občas nějaký nesmysl bloknou. Na druhou straně nikdy neuvěřím člověku, který zbohatl v agentuře založené na špehování lidí. Nic hnusnějšího neznám.

0 0
možnosti
C

copstp

7. 3. 2012 21:52
Slušně napsané zamyšlení které může,ale nemusí být

daleko od pravdy.

Nejsem příznivcem Víta Bárty ani jeho VyVolených.Je ale zajímavé,že mi připadá čistější než ti,kteří ho obvinili.

Na celém případu je však jedna obrovská škoda.Že se nikdy nedozvíme,jak to celé opravdu bylo.A je úplně jedno,jak v této kauze rozhodne soud.Osobně bych se vsadil že neutrálně.Nakonec nikdo nebude vítěz,ale ani poražený.Jistě budu sledovat v které straně skončí ta čistá Kateřina Kočí a neúplatný pan Škárka.Ono totiž i právnického laika jako jsem já,napadá v této souvislosti hned několik velmi zajímavých otázek.Otázek,na které zná odpověď nejspíše pouze tahle trojice.Problém ovšem je,že na zmiňované otázky by mi každý z nich odpověděl nejspíše úplně jinak.

1 0
možnosti
LJ

Ladislav Jílek

7. 3. 2012 18:11
Nějakého investigativního žurnalistu na ně.

Ten odhalí celé špinavé pozadí. Třeba takový Radek John by mohl. Škoda, že už tu novinařinu nedělá. Dal se do politiky a....? Proč mlčí?

1 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

7. 3. 2012 18:18
Re: Nějakého investigativního žurnalistu na ně.

Naši investigativní novináři nejsou schopní něco odhalit. Obvykle fungují tak, že jim jedna ze stran války, která se tu odehrává, předává kompromitující informace na své nepřátele. 

-

John se dostal z oběhu, přidal se k jedné z mafií, proto žádné informace nedostává, ale naopak je rozdává. Třeba Kmentovi.

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

7. 3. 2012 17:22
Nevzpomínáte si

na půvabný příběh o chlapečkovi na pískovišti, kterému na bábovičky čůraly ostatní děti, se kterým kdysi přišel V. Mečiar ?

Po přečtení vašeho blogu jsem si na něj okamžitě vzpomněl

3 0
možnosti
R

raks

7. 3. 2012 17:32
Re: Nevzpomínáte si

co je na tom půvabného ? Trpíte nějakou poruchou a poznal jste se v tom ? No, možné je všechno, různí lidé mají různé úchylky, nebyl byste ani první, ani poslední.

2 0
možnosti
1

1absolutus

7. 3. 2012 17:10
Komu prospívá kauza Víta Bárty?

Nejvíce určitě pravici a jejim přisluhovačům.;-D

1 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

7. 3. 2012 17:25
Re: Komu prospívá kauza Víta Bárty?

Akorát že na pravici se to už 20 let - od vzniku ODS a ODA - mydlí hlava nehlava. Pravicoví politici si vzájemně dělají naschvály a podrazy, takže dost pochybuju o tom, že by kauza Bárta prospívala celé pravici. :-P

-

Spíš se zdá, že podnikatelské mafie, které ovládají naše politické strany, se střetly o moc a o peníze daňových poplatníků.

1 0
možnosti
V

vsevedec

7. 3. 2012 16:51
Zásadní omyl

Autore, dnes už jen buď hodně naivní či hodně hloupý člověk může věřit tomu, že pan superguru Bárta nám chtěl něco ušetřit. Pan Bárta jen hodlal své nečisté podnikání založené na korupci, vydírání, uplácení, špehování apod. rozšířit o další divizi, zvanou Česká republika. K tomu si vytvořil kabaretní soubor amatérských zoufalců zvaný Věci veřejné. Je smutné, že tito kašpárci dosud zasedají v parlamentu

4 0
možnosti
P

pěnice

7. 3. 2012 17:07
Re: Zásadní omyl

Nejsem naivní, ale Vy asi patříte k těm, o kterých je v článku řeč. Celá kauza je jako kauza Vítkov. Dnes a denně se projednává suma zhruba půl milionu.Neprokázaný úplatek, opravdu nevím, proč by Bárta uplácel dvě nicky. Ale je klid , protože lidi se nezajímají o miliardy, které Kalousek nechá ležet ve Švýcarsku, na koho tam asi tiše čekají. Myslím, že celé to proběhlo, jak píše autor.Velcí gauneři se spojili a placení diskutéři podněcují vášně. Ten Bárta, zkorumpoval ze svého poslance.Proč by to dělal ?

4 0
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3920x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik