Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L-OSM

Lobo - obchodník s mozky

1. 9. 2012 13:22
To umím taky

To co ta paní z chatu. Předvedl jsem to dvakrát a pokaždé jsem podváděl.

0 0
možnosti
AN

TondaN

1. 9. 2012 12:25
to já na ně dám.

vždy se chovám opačně a málokdy to nesedí.:-)

0 0
možnosti

milinek

1. 9. 2012 10:57
Hororskop

Některé věci jsou fakt mezi nebem a zemí. Měl jsem možnost si jen tak ze srandy ( pohled před tím), vyzkošet výklad od kartářky. Nikdy mě neviděla, neznala, ale její rozbor mé dlaně, karet a run promtla celý můj život. Čím více se od té doby zajímam o esoteriku, tím více opuštím od ateismu.

0 0
možnosti
JK

kotja

1. 9. 2012 10:22
Horoskop

Abych ho bral vážně, musel bych dostat na horoskop typu :"V úterý neděláte víc škody než užitku" neschopenku.

0 0
možnosti
MR

rodd

1. 9. 2012 9:55
Zde jde spíše o potenciál

obdobně jako v počasí či dopravě ať pozemních či leteckých koridorech. Zde jsme vystaveni taktéž určitým vlivů, stavům a situacím. Běžný člověk který spíše preferuje život podle svých instinktů, je vlastně jako člověk někde v malé vsi kde je malá doprava, člověk který již tíhne k duševním projevům ve smyslu zákonitého chápání dějů světa a své podstaty a růstu osobnosti se dostává do měst a tím pádem silnějších interakci v pomyslné dopravě. Není to o nějaké Boží vůli ale čistě interakcí s vlivy a okolím. Obdobně s námi interakčně "komunikuje " slunce, jednak počas dne kdy řídí naše biologické hodiny, tak počas roku díky proměnlivé výši na obloze a tím vlastně uvádí do pohybu vše kolem nás i přírodu.Máme svobodnou vůli a tím můžeme čelit chování počasí, dopravě a tím vlastně jak reagujeme i učíme se a rosteme. Zkrátka je to další přidaná hodnota pro růst našeho duševenství, odpoutání se od instinktů. Není učena celé lidské populaci, neboť ta z části též plní potenciál přírodního druhu.

0 0
možnosti
MR

rodd

1. 9. 2012 10:07
Horoskopy v časopisech

jsou jako předpovědi počasí pro různé země, tak jak na něj dopadá kontinentální vývoj počasí, Je tedy hodně povrchní a neurčité když sice někdo žije v dané zemi, ale třeba ne u moře ale v horách. Osobní horoskopy, když vezmu tento příklad, již cílí na určitou oblast kde člověk žije, tím že do systému vkládají souřadnice, zde domy. Právě domy v horoskopu určují individuálněji a intimněji interakce stavu projevů a to tím že vymezí jednak oblast a v jaké oblasti se nachází určité počasí, pardon planeta a pod. Pak lze sestavit určité aspekty počasí k našemu domovu Asc a naší osobě Slunci, tělo a duše :-).Na člověku pak záleží jak se bude vystavovat aspektům počasí, zde planet a světel, chodit ven, nebo bude použita drsnější forma třeba vystěhování ven, tak aby nebyl pořád za pecí a naučil se nosit domov v sobě, být sám sebou a umět se o sebe opřít.Není to noc duchovního, esoterického ale vystavování se chování prostředí v různých dimenzích, které mají své zákonitosti. Vezmi třeba naše chov

0 0
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1448x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik