Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Výborný blog!R^

Ano, lidé místo toho, aby prožívali, jsou zajati ve svých iluzorních představách a spekulacích a ztrácejí pojem o podstatě života a o krásách, které tu existují, ale jež jim jejich mysl nedovolí vnímat. Žijí (?) zvnějšku, nikoli zvnitřku sebe samých. Řeší (zbytečně) vše kolem, ale na sebe a své skutečné lidské potřeby zapomínají, nebo je zaměňují s něčím, co mezi tyto potřeby vůbec nepatří.

Z mnohých lidí jakoby vyprchal život a stali se z nich chodící mrtvoly, jiní se hrdě bijí v prsa, jak svojí inteligencí a schopnostmi "zmákli život". Jejich hnací silou je obří ego namísto srdce, které by je učinilo lidštějšími.

Kdyby byli schopni se nad sebou aspoň trochu zamyslet, tzn. provést introspekci, bylo by to zpočátku sice velmi bolavé, ale zároveň by to mohl být počáteční krok k jejich osobnostnímu růstu, k duchovnímu prozření, a tudíž ke skutečnému Životu.

1 0
možnosti
ES

Moc hezky řečeno.R^:-)

0 0
možnosti
ES

Tenhle blog nemá chybu! Budu se k němu vracet. Děkuji!!!!R^R^R^

1 0
možnosti
ES

Procítit život je nejvyšší úkol člověka...V

1 0
možnosti
Foto

Zajímavý text se spoustou pravdivých myšlenek. Většina lidí neumí naslouchat, ať již svým bližním či onomu řekněme vesmíru. Vše dává asi dává nějaký smysl, jen se ho musíme snažit najít. Velmi dobře jste napsal, příliš nepřemýšlejme. Co takhle ciťme?

3 0
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3920x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik