Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

habit-.!..

31. 8. 2011 17:00
... předpovědi mohou fungovat...

... když jim uvěří dost lidí a jednají podle nich...

0 0
možnosti
M

Martin__S

31. 8. 2011 16:36
hloupost

V podstatě vše, co jste napsal, může být vyřčeno ve kterékoliv jiné době - vždycky byly krize, revoluce a nové objevy. Vždycky se narušovaly tradiční hodnoty jinými hodnotami. Jediným rozdílem je, že vy to nazývate rokem Ryb a Rybářů, já zas přirozenou evolucí, přirozeným vývojem.

0 0
možnosti
MR

rodd

25. 8. 2011 14:51
zde jde o psychologický

a duševní fenomén růstu individuálnosti člověka, jež se vnitřně osamostatňuje a hledá řád světa a jeho smysl, jen že je to cesta kde na počátku kdy není ještě dostatek zkušeností a poznání zákonitosti lidského chování, chování planety a vesmíru ... , je odvozován takto stav světa a jeho vize. Přiznám se že osobně tomu říkám vstupní první práh k postupnému osvícení jež trvá různě dlouho a v dnešní době postupného osamostatnění lidských jedinců je to častý projev i když to vlastně nemá nic společného s věkem Vodnáře atd. Jinak logicky byl věk Berana, což znamená expanzi lidstva a jeho ovládnutí "planety" a aktuálně je věk Býka vytváření hodnot ... .

0 0
možnosti
I

Istarion

25. 8. 2011 15:54
Re: zde jde o psychologický

Zajímavý názor, ale s tím, že je věk býka si dovolím nesouhlasit, protože věky jsou dány pozicí jarního bodu, který vstupuje do vodnáře :)

1 0
možnosti
J

Johan4

25. 8. 2011 14:42
Jo, jo pane

profesionální astrologu. Vydělávat na hlouposti lidí je jeden z nejlepších kšeftů už od starověku.

1 0
možnosti
VS

apoc9

25. 8. 2011 14:38
New Age?

Další blábol sociálního inženýrství. Nastává krize - starý systém se hroutí - příchod nového věku = nový světový řád. Nic takového se určitě nestane.

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 784x
Snažím se najít rovnováhu nejen v protikladech. V životě je pro mne stejně důležitá harmonie myšlenek, slov a činů. Každý z nás se zrodil na zemi, aby poznal sám sebe, a díky tomu dokončil cosi nedokončeného z minulosti. Pro mne je touto nedokončenou prací především komunikace. Od roku 1996 se věnuji astrologii, numerologii, tarotu a léčení a od roku 2010 se těmito obory zabývám profesionálně. Psaním se bavím od roku 1997 a ve svých "šuplících" mám pečlivě uloženy tři fantasy příběhy, spolu s řadou povídek, básní a několika okultními texty :-)