POD SVÍCNEM BÝVÁ NEJVĚTŠÍ TMA

V okamžiku, kdy Tvořivá společnost dosáhne kritického množství lidí a jejich podpory, setká se s odporem těch, kteří dnešní svět ovládají. A to se skutečně stalo.

Tvořivou společnost podporují desítky miliónů lidí na celé planetě.

logo

Představte si, že v zemi, kde jsou zakotveny zákony a ústava, které vám zaručují lidská práva, vlastníte obchod, kde říkáte lidem o Tvořivé společnosti a rozdáváte letáky s bližšími informacemi o ní. Že Tvořivá společnost je platforma dobrovolníků z celého světa, stojí mimo politiku I náboženství a sjednocuje ji touha po změně k lepšímu, důstojnému životu lidí, tak jak by tomu ve skutečnosti mělo být. Letáček si vezme babička a za deset minut vás už obtěžuje policie.

Místo: Rusko, Čeljabinská oblast, městečko Plast

Účastníci: Obžalovaná: prodavačka

svědci: metropolita Alexij Orlov, radikální extremista K.V. Putnik, vedoucí misijního oddělení čeljabinské diecéze ruské pravoslavné církve, který vyučuje dějepis a vystupuje jako odborník a dosvědčuje, že Tvořivá společnost je náboženská organizace, přestože sám nedokáže odpovědět na otázku co je to misionářská činnost. 

Soud odmítá dát vyšetřit, jestli je Tvořivá společnost náboženská organizace experty a opírá se jen o výpovědi svědků obžaloby, kteří na místě činu ani nebyli a o rádoby posudek ředitelky Centra kulturních a náboženských studií, sociálně politických technologií a vzdělávacích programů!

Tento posudek neodpovídá znaleckému posudku ani formou ani obsahem. Zábavné je, že se paní ředitelka osobně zná s Putnikem, spoluautorem několika článků. Dalším svědkem je policejní major Manturov, zástupce odboru Centra proti extremismu, který o projektu TS v podstatě nic neví a taktéž nebyl na místě činu. Co tam dělá takový svědek? Nikdo neví. Známo je jen, že “náhodou” byl žákem pana Putnika.

A co soudce? Ten na soudě několikrát zdůrazňoval, že pospíchá na dovolenou, proto odmítl nechat případ prostudovat a vypracovat znalecký posudek. Proč tedy nepředat případ třeba své kolegyni, která na dovolenou nepospíchá? Je lidumil. Kolegyně by případ musela celý znovu prostudovat a možná by nepostupovala tak, jako on sám. Třeba by měla dost času na pověření vypracování znaleckého posudku....

Soudce opravdu spěchá, dovolená volá a tak uznává prodavačku-dobrovolníci Tvořivé společnosti vinnou z nelegální misijní činnosti a ukládá ji pokutu ve výši 25 000 rublů.

Soudní výnos: “Tvořivá společnost je nové náboženské hnutí se znaky synkretického kultu. Distribuce tiskovin Tvořivé společnosti je misijní činnosti.”

Že došlo k porušení ústavních práv Ruské federace, podle něhož má každý právo svobodně vyhledávat, přijímat, přenášet, produkovat a šířit informace jakýmkoli legálním způsobem, je zcela nepodstatné, podstatné je vytvoření PRECEDENTU.

Ano mocní se bojí a tak kolem sebe kopou a snaží se zastavit Tvořivou společnost všemi možnými i nelegálními způsoby, jen aby nepřišli o svá plná koryta, blahobyt a především o MOC. Je to obrovská organizace topící se v penězích, s velmi tvrdou hierarchií, tlačící lidi do otroctví, válek, násilí, morálního úpadku, nesnášenlivosti, k smrti. Tato organizace je jak chobotnice, která svými chapadly ovíjí celý svět. Manipuluje masami znajíc přirozenou podstatu člověka. A lidi se bojí a strach jim svazuje ruce a zavírá ústa.

Nastrčené figurky si myslí, že řídí celý svět zapomínajíc na ty skutečně mocné, na manipulátory. Jsou velice inteligentní, nikdy nejsou v popředí, vždy vystupují přes někoho a sami zůstávají neviditelní. Na takových nepatrných nezákonnostech, jak šikovní loutkáři vodí své loutky, nás lidstvo. A my jim na to ochotně skáčeme jako ryba na návnadu. Jako návnadu požívají lidskou pýchu, úplatkářství, snahou dominovat, vyšplhat se o příčku výš atd. Pak se divíme, že máme takový svět, jaký máme.

A hádejte proč zloděj vždy křičí. “Chyťte zloděje!”? Protože nedokáže přemýšlet jinak. On má v hlavě myšlenky na zlodějinu a proto předpokládá, že I všichni ostatní to mají tak. Dobrý člověk vidí v lidech dobro, špatný jen to zlo.

Mlčením a ignorováním porušování lidských práv se připravujeme o svou budoucnost.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Alena Lasotová | pondělí 31.7.2023 10:32 | karma článku: 6,02 | přečteno: 120x