Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, já myslím, že kdybyste se tak jak se staráte o jeho šatstvo starala o jeho auto, tak na něj taky začne zvysoka .... 

Jen sklízíte co jste zasela.;-)

0 0
možnosti
TS
Foto

Plechovka na čtyřech kolech se stala fetišem moderní doby a dotváří společenský status svého uživatele či majitele. Do pokojíku si zpravidla moc lidí nevodíte, zato s autem se prezentujete širokému okolí a to většinou denodenně. Navíc v období "holubího naparování" lidských  samečků (které u nemála z nich trvá i desítky let) slouží auto jako distinktivní znak a "vábnička" pro lidské samičky. Ne nadarmo vznikl termín "kočkolap" nebo i jiné podobné:-).

No a když se podíváte, kolik je všude v regálech monotematických časopisů o autech a závodění s nimi, kolik miliard se protočí v motoristickém, tuningovém a autodoplňkovém byznysu, kolik existuje motoristických servrů a fanklubů jednotlivých značek, kolik se uskuteční automotosrazů, kde se fandové jeden před druhým naparují se svými naleštěnými plechovými miláčky...pak pochopíte, co myslel jeden starý myslitel devatenáctého století pojmem "zbožní fetišismus":-)

0 0
možnosti
RK

Auto je vizitkou muže. Podle něj se často pozná, že si ten chudák něco kompenzuje.

3 0
možnosti
BL

;-D Vím přesně, co máte na mysli, z osobní zkušenosti ;-D R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 660x
Napsat o sobě, kdo jsem, je vůbec to nejtěžší. Většinou to sami nevíme. Směle však mohu tvrdit, že jsem dítě svých rodičů a žena v nejlepším věku. Mým vzorem je příroda, mou vášní psi a všechna zvířata. Mou láskou je život .