Diskuse

Rovnice

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

Divija

27. 5. 2009 15:29
Nedokonalost se smyslem pro humor

Mě se líbí tenhle článeček. Manžel zase ovládá matiku (někdy by stačil selský rozum, ale proč to nekomplikovat?) a fyziku a já zase slovní zásobu a komunikaci (a občas to taky komplikuji). Není na tom nic špatného. Proto čtu blogy, protože články tohoto typu miluju! Člověk se pobaví a potěší tím, že není nedokonalý sám a že mají blogeři smysl pro humor!

0 0
možnosti
JL

Kapitán Hollister

27. 5. 2009 15:34
Re: Nedokonalost se smyslem pro humor

:-)R^

0 0
možnosti
TK

honda_mrkos_pajdusakova

27. 5. 2009 15:05
Proc?

proc je to dneska taková móda, chlubit se tím, že nerozumím matematice a fyzice?Každý se holt chytrý nenarodí, ale je zapotřebí se s tím, že je někdo blbý, ještě chlubit? 8-o

0 0
možnosti
Z

zcek

27. 5. 2009 12:24
znám

Jsem na tom stejně. No, možná o trochu líp. Když byla fyzika, představovala jsem si cestičky a jak po nich běhají třeba elektrony a když jsou blízko u sebe, je elektřina. V chemii jsem vystačila s pravidlem, že plus a minus se přitahují. V matematice nešlo aplikovat nic. Jakási změť znaků na tabuli. Bohužel jsem taky netušila, co co znamená a k čemu to tak může být. A vidíte, vystudovala jsem přirodovědu, obor chemie. Fakt mi jednoduché představy stačily. Ale tu matiku mi museli "dát". Stalo se. I bez matematiky se dá žít.

0 0
možnosti