Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

jouzi

20. 9. 2010 0:39
Svatá pravda,

kterou mi odmala vtloukal do hlavy táta: kamarádům se peníze nepůjčují, protože to akorát přátelství rozbije. Pokud potřebují peníze, věnuj jim je podle svých možností.

 

Mě život naučil, že jsou to velmi moudrá slova. 

 

Osobně si myslím, že za vším stojí MM, který Heleně kvalitně vymývá mozek a dělá si s ní víceméně co chce.

0 0
možnosti
JK

marsden.marsden

19. 9. 2010 20:09
Svatá

Jeste ze nam pani Marta nikoho neprejela autem, bylo by preci nemoralni ji za neco soudit:-)))))) Zajimave, jak rika, ze nema penize a pritom si je mohla koncertem vydelat...no jo no, ja pratelum, kdyz neco slibim, dodrzim a nebo mohla HNED rict, hele mne se do toho NECHCE a ne jako jo asi jo a pak zase ne:-)))

0 0
možnosti
MM

captain cook

20. 9. 2010 11:15
Re: Svatá

na pritele se muzes spolehnout, ze na tebe neudela podraz a nezmeni podminky smlouvy, na niz jste se ustne dohodli. Pritel se nebude vyhybat komunikaci s tebou, kdyz mu HNED posles smlouvu zpet na opraveni nedohodnutych detailu, nebude tu dobu umyslne PROTAHOVAT a nepouzije nejapne vymluvy (Helena: "zapomnela jsem doma mobila kdyz jsme odjeli na hory").

Pritel si nevymysli podminky umoznujici mu z tebe cerpat prijem do tvych 88let ani se nebude snazit te vsemi moznymi klickami primet, abys to podepsal.

Co pises je blud. Bud neznas fakta a jenom placas sve DOMNENKY, nebo fakta umyslne prehlizis z duvodu osobnich sympatii.

Pred soudem osobni sympatie neplati a rozhoduje pravo. Soud rozhodl, za za danych okolnosti Marta nezpusobila skodu odreknutim ucasti. Potazmo to znamena: bylo v jejim pravu to udelat.

0 0
možnosti
D

dasa0302

17. 9. 2010 21:33
Mám z toho podobné pocity

Soudit se je přeci právo každého.  Pokud se milí umělci tak moc chtěli k  sporu vyjádřit, nebylo snad nutné to dělat veřejně.

Sama jsem byla po revoluci miláčkem národa paní Kubišovou poněkud zklamána, když kandidovala do parlamentu, dostala spoustu preferenčních hlasů, protože obzvlášť v té době se každý obával estébáků a agentů, objevovali se co chvíli i mezi sametovými revolucionáři a volič slyšel i trávu růst.

Paní Kubišová se tenkrát vzdala mandátu, prý jí "slíbili, že ji tam napíšou jen tak naoko a do parlamentu nemusí". Co se k tomu dá dodat...

Nicméně se nejedná o žádné téma, které by mělo národ dělit na dvě poloviny. Spousta lidí se soudí, mají z toho nervy na dranc a nikdo je v tisku nepodporuje.

0 0
možnosti
MM

captain cook

20. 9. 2010 11:36
Re: Mám z toho podobné pocity

Pani Kubisova byla k soudu dotazena proti sve vuli uz 2x. Neni zadna mladice, neni provdana za advokata a profesionalniho tluchubu, je ji uz 68 a neni divu, ze ma z toho vseho nervy nadranc. Ze ji lide na verejnosti i kolegove z branze podporili apelaci na Helenu, aby dostala rozum a ukazala noblesu, za to jim cest.

Jeji tzv. "provineni" = "dovolit si" nesouhlasit, kdyz pisemna smlouva se lisila od puvodni ustni dohody. Podle zdroju: spolu s Neckarem poslali smlouvu zpet s poznamkami v prislusnych pasazich. Nasledovna zdrzovacka byla zpusobena panem MM, ktery se pres opakovane urgence vyhybal komunikaci a ani "pritelkyne" nezvedala telefon. Kdyz par odjel na hory, pritelkyne se vymluvila, ze "zapomnela doma mobila". Ao tom se ji MM na posledni chvili snazil primet k podpisu. Je MOZNE, ze doufal, ze po protahovacce nezbude cas a Marta se bude citit zavazana nepriznivou smlouvu podepsat . Aplaus za to, ze nebyla blba! Soud ji dal za pravdu. 2x

0 0
možnosti
HDP

hrom do police

17. 9. 2010 16:06
Fuj

0 0
možnosti
X

xs123

17. 9. 2010 10:03
Já se jenom divím

kde berete čas a energii psát takové zbytečné články. Jestli se taky chcete zviditelnit nebo co. A nesrovnávejte, když někdo někomu půjčil a chce to vrátit s tím, že někdo někomu slíbí, že mu možná půjčí, a potom zjistí, že na to nemá, a ten, kdo si chce půjčit, to začne soudně vymáhat, poněvadž mu to ten první člověk u kafe ředběžně slíbil.

0 0
možnosti
JH

jirha

18. 9. 2010 10:05
Re: Já se jenom divím

Já se taky divím kde vy berete sílu psát reakce na články které považujete za zbytečné. To se chcete zviditelnit nebo získat více dukátů?

0 0
možnosti
J

josefm

17. 9. 2010 8:29
S článkem souhlasím,

ovšem - pane Laňko - tou poslední větou:

"nakolik lze věřit ve spravedlnost českých soudů, ale to by bylo na dlouho..." jste ho zdegradoval na bulvární pamflet.

Škoda.

0 0
možnosti
C

coj@nato.3

16. 9. 2010 0:47
Autor se vykecal a.....hotovo ?

Pane autore, přiznám se hned, jsem na straně paní Marty. Důvody nebudu rozvádět, kolem té záležitosti se toho napovídalo a napsalo víc než dost.

Jenom se divím, že někdo se rozepisuje o věci, o které nemá pořádně šajnu a sám to ještě přiznává. Pak jde ovšem jen o prachobyčejné tlachání a snahu nahonit čtenost a karmu.

Lituji, ale jsem zklamán.:-/

0 0
možnosti
OM

Hagen

16. 9. 2010 0:34
Hnus

nemusím ani jednu rádoby zpěvačku (Kubišová - Vondráčková),ale je fakt  že Vondráčková s její minulostí (Štrougalova matrace) mi je tak odporná že i snad překousnu nechuť k zoofilním sklonům Kubišky a jejím "kříženečkům, přítulným hafíkům" a budu ji podporovat proti té kulturní mafii z dob dřívějších ale i bohužel současné. ;-€;-€;-€

0 0
možnosti
JK

kurzan

15. 9. 2010 15:17
:(

S autorem blogu se ztotoznuji v tom, ze neni nic horsiho nez kdyz lide kecaji o necem o cem nic nevedi. V cesku totiz opravdu plati, ze fotbalu a politice rozumi kazdy - a dodal bych jeste pravu. Vzdycky vsichni novinari a nasledne i diskutujici vedi, jak presne by mel ten ktery spor skoncit a kdo ma pravdu. Presto, ze jsem z oboru netroufl bych si hodnotit jakykoliv pripad bez toho, aniz bych si prosel kompletni spisovy material. Nikoho z vas by asi nenapadlo, radit nekomu, kdo tvrdi neco okolo problemu z kvantove mechaniky ci lekari treba v lecbe neci rakoviny slinivky - ovsem pokud jde o pravni spory, hned ma kazdej pocit, ze vsechno chape lepe nez statni zastupitelstvi nebo soud (a nemluvim ted pouze o tomto sporu), ktere pritom po nekolik tydnu ne-li mesicu vytvarely a studovaly spis casto o mnoha tisici i desetitisici stranach a maji v teto cinnosti mnoha letou praxi. Ale my jsme po precteni jednoho clanku vzdycky chytry jak radio....

0 0
možnosti
PT

petr88

15. 9. 2010 11:48
Nejlepší je první věta.

Nic o tom nevím, ale budu do toho kecat.

0 0
možnosti
M

masini_jsou_hrdinove

15. 9. 2010 14:30
Re: Nejlepší je první věta.

Presne tak, typicky cechacek, vi kulove, ale hned by do toho stoural :-DDD

0 0
možnosti