Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jednoduše a stručně, válka musí být. Stačí se podívat na objem zbrojní výroby v jednotlivých státech. Dovedete si představit co by nastalo v USA, pokud by objem výroby zbraní klesl na úroveň součtu této výroby v Rusku a Číně? Toto je základní problém. Veškeré řeči na téma svoboda a demokracie jsou pouhým žvaněním, které mají za cíl použít stávající sklady zbraní a  udržet zbrojní výrobu v USA.

1 1
možnosti
JC

My se do toho vůbec nemáme co plést. Don je dál než Temže.

Jediné, co by nás mělo zajímat, je otázka našich bývalých občanů - tedy zda Kyjev neubližuje též Rusínům, zda je neutlačuje.

A pokud se někomu z Ukrajiny podaří utéci, aby nemusel do armády, měli bychom mu udělit politický asyl. Případně bychom měli pomáhat takové útěky před nedobrovolným válečným nasazením organisovat.

Ale jinak nic - naše válka to není a na jejím vzniku neneseme žádnou vinu.

2 0
možnosti

Znám případ mé známé, která je Ukrajinka a žije v Česku už asi 15 let. Minulý rok sem k ní z Ukrajiny zdrhnul jeji bratr, aby se vyhnul narukování do armády. Požádal naši "demokratickou zemi" o azyl a byl zcela "demokraticky a humanitárně" násilím vyhoštěn zpět na Ukrajinu.

Nevzdal to a zdrhnul směrem opačným, tedy do "totalitní putinovské říše zla" - do Ruska. Požádal tam o azyl a dostal ho hned.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Lékař, filosof

Seznam rubrik