Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

Autore, když vám je lhostejné, že kandidát na českého prezidenta jedním dechem a chápavě uvádí do souvislostí  prezidenta republiky Beneše a Haagský tribunál, tak to je smutné. Mohu vás ujistit, že to je ovšem pro Českou republiky daleko horší, než zkorumpované miliardy. V tom se situace očividně jasní a ti gauneři jsou likvidováni. Bohudíky. Ale to programové hanobení  prezidenta Beneše  nad naši zemi stahuje  nesmírně temné a dlouhodobé ! oblačno.  Jen aby vám vaši potomci nemuseli nic vyčítat.

2 2
možnosti
TL

Ale ne, toho historismu je si KS dobře vědom, on přece netvrdí, že minulost máme hnát před soud současných hodnot. To mu ti dva podsouvají a všelijak zveličují, protože ví, že tohle ho v očích veřejnosti poškodí víc, než cokoli jiného.

2 0
možnosti
Foto

Zvolit si za prezidenta člověka, který za vším vidí spiknutí temných sil (jak typické pro člena Bilderbergu), to bude fakt terno. A který jako svou jedinou povinnost cítí honit bývalé prezidenty do Haagu. To je ten správný muž na ochranu a prosazování českých zájmů ve světě.

Smiřte se s tím, že tento váš kandidát neumí hrát ani presidentský poker.

2 2
možnosti
PS

:) řezníku vaše argumenty jsou čím dál standovnější:)

1 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Lékař, filosof

Seznam rubrik