Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je právě to. Kandidujete abyste se smočil, či abyste byl prospěšný. Cítíte -li to tak jak jste to napsal, tak vám přeji ať prospěšný zůstanete. Jen do toho, prosím, netahejte boha. Jeho jménem už bylo spácháno zla více než dost. Buďte prospěšný lidem, ne bohu.

0 0
možnosti
TL

Ne tak. Já to oddělit nedokážu. Ve jménu Boha bylo spácháno mnoho zla - s tím souhlasím. Ale spáchali je lidé. I ve jménu Boha, nebo bohatce. Takto jsem se rozhodl a tak je psáno: "Ani blízkost, ani dálka, ani výška, ani hloubka nás nemůže oddělit od toho, který nás povolal" - tak nějak, cituji volně.

1 0
možnosti
LJ

Měl jsem dva spolupracovníky, kteří šli někdy počátkem devadesátých let do politiky, oba uspěli. U obou jsem pak pozoroval, jak se mění - a to k horšímu. Oba dopadli stejně. Jednoho semlela jedna aféra asi po 5 letech, druhého semlela druhá aféra asi po 15 letech. Ten prvý mi pak vyprávěl, že to na něho nastražili spolustraníci.

Přeji vám, aby jste měl dost síly a v případě, že uspějete, se dokázal vidět kriticky a kontoloval se, zda se nepozorovaně neměníte k horšímu. Vaše víra by vám v tom měla pomáhat.

1 0
možnosti
SN

:-) Já Vám to také přeji! Předpokládám, že jste slušný člověk a že Vás ten mlýn politiky nerozemele!  R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

Vážený pane kolego, opravdu se skláním před Vaší pokorou a odvahou. Moc bych Vám přál, abyste se do parlamentu dostal. Pokud se tak stane, přeji Vám silné nervy, klidný žaludek a lásku rodiny, kterou budete potřebovat jako kompensaci. 

God bless You.

3 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Lékař, filosof

Seznam rubrik