Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano v pohodě, máte pravdu, ale doložte, jak svět protestoval proti anšlusu Rakouska Německém a jak vyhlašoval, že provedené referendum je nelegitimní. Tehdy vznikl precedent, nebo precedens, jak je libo.

0 0
možnosti

Mýlíte se, pane doktore.

Rozdíl mezi Kosovem a Krymem je v tom, že v Kosovu se obyvatelé různých národností a jazyků začali vyvražďovat a ti, kteří vraždili více, nakonec za pomoci evropských a amerických bombardérů zvítězili a ustavili si vlastní stát.

Naproti tomu na Krymu k žádné etnické čistce nedošlo, lidé po sobě nestřílejí a žádná cizí letadla neházejí na Kyjev bomby.

Já v této věci stojím na straně obyvatel Krymu. Nevidím důvod, proč by obyvatelé Krymu měli poslouchat Kyjev. Když si v referendu odsouhlasili odtržení od Ukrajiny a státoprávní povýšení autonomní republiky Krym na svrchovaný stát, který na základě smlouvy vstoupí jako nový federální subjekt do svazku Ruské federace, podporuji je. Nevidím na tom nic špatného, je to projev jejich práva na sebeurčení.

Co se týká právních aspektů té věci, doporučuji Vám dobré a krátké rozbory pánů Koudelky (eurofilní liberální levice) a Hasenkopfa (euroskeptická konservativní pravice) na jejich blozích na serveru Aktuálně.

4 0
možnosti

No úplně správné by bylo, kdyby Ruská federace ten Krym odkoupila.

0 0
možnosti

A17d81a70m 35S48t74a41v60a

19. 3. 2014 7:43

Rozdíl, nerozdíl: Díval jste se včera ve 20 hod. na ČT 2 na Boj o Sokolov? Nevím, jestli to ČT zařadila úmyslně, pak ji chválím, či to bylo již v dlouhodobém programu; ale po shlédnutí toho dokumentu si každý poctivý člověk musí uvědomit, že Rusko má  na Krym  mimořádné právo! Jen nenávistníci to popírají. A že nějaký pošuk, co při jednání OSN tloukl do pracovního stolku podrážkami své boty - byť se zasadil o zveřejnění  Stalinova kultu osobnosti, jen dokládá smysl toho navrácení Krymu Rusku! Upozorňuji: Je nesrovnatelný rozdíl mezi SSSR a Ruskem. Ano SSSR byl našim nesmiřitelným nepřítelem!! Rusko je náš soupeř, to je pravda, je však nezbytné ho respektovat. Kdyby dnešní anarchističtí potentáti z EU podporou barikádníků z Majdanu /fůj!!!/ Rusku Kryml nenaservírovali, hlupáci jedni, na Ukrajině by byl klid. A to ti anarchisti udělali jen a jen ze svých imperiálních choutek - a Rusku se divíme?

4 1
možnosti

On hlavní rozdíl mezi Kosovem a Krymem je ten, že k odtržení Krymu nebylo zapotřebí bombardovat nemocnice ani žádné jiné civilní objekty v Kyjevě. O čínském velvyslanectví ani nemluvě.

8 0
možnosti

Jestli by Krym chtěl zůstat samostatný, pak je všechno v pořádku?

1 0
možnosti

Co by chtěl Krym je Putinovi jedno, pokud bude samostatný, pak jedině formálně. Všechny události na Krymu jsou v režii Moskvy.

2 2
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Lékař, filosof

Seznam rubrik