Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O to právě jde - vyvolat podezření, fámu, "že tam něco je", že by měl být Putna raději potichu, nebo to na něho Miloš řekne. Ty slova, že ho nechce veřejně ponížit - to je přece šaškárna. V podstatě řekl: Jestli chceš vědět, Putno, proč tě nejmenuju, zaplať si nejdřív soudní poplatky a advokáta, co ti sepíše žalobu. Pěknej hradní blivajz.

5 0
možnosti
Foto

Tak jako, chci něco vyvolat podezření tam, kde nic není? Pokud Vám doma neteče studená voda, zajděte na Plavecký stadión, tam je jí ve sprchách dost a dost.

0 1
možnosti
BM

Je to osobní msta nic jiného. Jak vidno pan prezident hlásal, že bude nadstranický a nestranný. A opět je usvědčen ze lži. A další lež řekl dnes, když prohlásil že NEVĚDĚL, že pan Putna byl příznivcem pan Schwarzenberga. Přece to musel vědět, neboť pan Putna se veřejně k tomu hlásil....

3 0
možnosti
JT

Tak asi nesledoval vsechny lidi ke komu se hlasi a ke komu ne.

1 2
možnosti
JH

J56a71n 29H84o55f13í29r65e28k

17. 5. 2013 13:58

Pane Lajkepe, proč si to, co napíšete, po sobě také nepřečtete - tolik chyb nedělá snad ani Michaela Stratilová. Jinak - prezident přece nemá povinnost podpisu, tak proč by musel podepsat profesůru člověku, který se např. aktivně podílel na odstranění p. Bátory.

1 8
možnosti
Foto

A helemese, to už by mohlo být něco významného. Ta kampaň proti panu Bátorovi byla opravdu nechutná a pokud tam "skoroprofesor" Putna hrál roli, pak hrál roli i v jiných aktivitách, které prostě prezident nepovažuje za slučitelné s profesurou.

0 1
možnosti
JT

A nebo se pan Putna muze nechat jmenovat profesorem nekde jinde. Nebo pockat az bude jiny president. Soud neni jedina moznost.

0 1
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Lékař, filosof

Seznam rubrik