Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Chytry.Levicak

24. 9. 2011 23:14
i když...

rád bych na ně z rozpočtu dal jednu miliardu....

0 0
možnosti
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

23. 9. 2011 16:19
Můj názor

Tomáši, sdílím sice Tvé záporné názory na morálku stran současné vládní koalice, ale řekni mi, které strany podle Tebe jsou lepší. Já vím, že Ty budeš asi volit lidovce, nicméně domníváš se, že po morální stránce jsou čistí jak bílé lilie? Stačí se podívat na to, jak se Cyril Svoboda soudil o dědictví. V příštích volbách drtivě vyhraje levice, protože lidé se nezbaví své naivity, že ráj na zemi lze vybudovat přerozdělováním (já samozřejmě budu volit pravici), ale levice morální nešvary má levice úplně stejné jako pravice a navíc je tam ještě ten nešvar, že je prostě levicová. Ve vrcholové politice nikdy čistota nebude. Proto mám-li volit mezi těmi nemorálními lumpy, kteří dělají jakž takž přijatelnou politiku, a těmi nemorálními lumpy, kteří navíc dělají pro mne nepřijatelnou politiku, budu vždy volit ty prvé.

0 0
možnosti
PH

petrph

23. 9. 2011 16:06
Je to tak,

ale naděje může být v jednotlivých poslancích koaličních stran.Stačí aby si někteří z nich řekli, že už se jim nevyplatí tuto garnituru podporovat,ani přes korýtka které jim z toho plynou. Takový Bárta který neustále trousí desetitisíce  po kapsách ,  Schwarzenberg který je přece jenom zámožný zahraniční kníže a nemusí si ze sebe nechat dělat srandu, a třeba i mnozí další...

Nakonec, i ti další si mohou  spočítat, že pokud rychle vystoupí z koalice, a při shození vlády se dostatečně zmedializují, mají zase nemalou šanci oslovit a získat ještě pro sebe nespokojené voliče.

.

0 0
možnosti

Maryša Šárecká

23. 9. 2011 15:27
A

pak dojde řada na ČSSD a až ti si nakradou, tak snad by mohlo dojít  k nějaké změně. Mezitím vzniknou dělením anebo seskupením vodní páry další strany a straničky, které by si také rády přikradly a tak pořád dokola.

Možná by nebylo úplně od věci připomenout si, kdo neslušnost do politiky implementoval. (I když to taky ničemu nepomůže.)

0 0
možnosti
Í

í-mejlka

23. 9. 2011 15:25
Je to tak

Souhlasím s kolegou předřečníkem - ano - pravice krade co to dá, hrabou pod sebe všemi čtyřmi, jeden každý znich - to aby ukořistili alespoň něco, co zůstalo po tak dlouhé vládě ČSSD.

0 0
možnosti
JH

Pepe I

23. 9. 2011 15:02
Takhle podobně

bychom mohli charakterizovat i zbylé dvě strany, problém vidím v tom, že v posledních dvou volebních obdobích nové tváře v podobě SZ a VV žádnou velkou díru do světa neudělaly, spíš panuje rozčarování, a na politické scéně jsem si žádného životaschopného nepopulistického uskupení nevšiml, takže kudy vede cestička...

0 0
možnosti
L

levicak

23. 9. 2011 14:32
Odpovědí

nechť vám jsou zdejší příspěvky pravičáků. Ano pravice krade a zadlužuje ale lepší než aby tady byl Bradavice s Komančema.Takže ať žije ODS a TOPka, huráááááááááááááááááá.;-D

0 0
možnosti
DP

Daniel P.

23. 9. 2011 14:23
smíšené pocity

Jak moc bych těmto stranám to smetiště dějin přál, obávám se, že je zmatení voliči nahradí jejich pseudolevicovými protějšky, od nichž se liší tak leda barvou dresu, a show pojede dál. Kdyby tak ovšem u voleb propadly všechny stávající parlamentní strany, bylo by to něco jiného.

Ale tak moc bych českého voliče a zejména levicově smýšlejícího levicového voliče nepřeceňoval - on prostě VÍ, že ti jeho to s ním myslí... tak nějak upřímně.

0 0
možnosti
PH

modrénebe

23. 9. 2011 14:21
Jestli chcete být objektivní,

tak jste měl stejně krátce pojednat o KSČM a ČSSD. Zajímavé je také, že ČSSD po více jak roce chce diskutovat své programy. To jistě stojí za zamyšlení.

1 0
možnosti
AA

svedek casu

23. 9. 2011 14:09
Karma

R^

0 0
možnosti