Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

janacz

5. 10. 2010 11:52
To je slovní akrobacie ?

"Možnost provedení interupce se pak stává nástrojem k útisku"

..

A zákaz je menší nástroj k útisku? ;-D

0 0
možnosti
JL

jyr

6. 9. 2010 17:03
Feminismus - nefeminismus. 4-8% křesťanů v Česku

Nikdo nemá právo kecat ženě do volby, zda dítě donosí, nebo potratí. Ani vydírání žen ve Vašem příspěvku. 

0 0
možnosti
RK

Renatus Karmín

7. 9. 2010 10:42
Re: Feminismus - nefeminismus. 4-8% křesťanů v Česku

Právo kecat má snad každý, stejně tak na svůj názor. A dokonce každý má právo udělat cokoliv, umožňuje-li mu to právní řád, aby svůj názor prosadil, je-li legální.

0 0
možnosti
ML

marlow

6. 9. 2010 16:45
Diky

Diky ze pisete. Clanku ktere jsou inspirujici a nabizeji podnet k zamysleni misto hotovych a jedine spravnych "reseni" tady moc neni :-)

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

6. 9. 2010 13:56
Jen se zeptám bez nárokování si odpovědi...

...bude mít tohle xté pokračování blogu na jedno téma...pointu ?;-D je fajn si jeden problém ošahat z vícero směrů...jsem rád za nová fakta...na druhou stranu, pokud se téma přehoupne do telenovely...ztratí svou sílu ;-)

0 0
možnosti
PV

Pan Vajíčko

6. 9. 2010 13:23
Feminisus je filosofie?

Feminisus je filosofie? ;-D;-D;-D Tak to je tedy úlet! ještě tak, kdybyste napsal, že totalitní ideologie, to byste se trefil...RvRvRv

0 0
možnosti
RK

Renatus Karmín

6. 9. 2010 12:56
Řešení neexistuje

Otázka potratů nemá v civilizaci v zásadě řešení. Dvě práva stojí proti sobě. Přičemž jedna skupina lidí se domnívá, že je oprávněna rozhodovat o životě jiné skupiny, byť ještě nenarozených lidí. Lidé můžou rozhodovat o jiném než svém životě do okamžiku než jej založí, pak je to už ale mimo jejich vůli a kontrolu. Což se týká i žen. Dokud nepostoupí medicína na takovou úrověň, že bude možný potrat bez nutnosti usmrcení plodu a jeho dovyvinutí v umělých podmínkách, kdy péči a zodpovědnost převezmě společnost, bude to něřešitelný problém.

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

6. 9. 2010 11:54
Potraty a feminismus

Vážený pane, Vás článek je opravdu zajímavý a podnítil mne k mnoha myšlenkám. Každá žena by si měla uvědomovat sama sebe a svou roli, současně naplňovat své ambice, mít svůj life program. Na takovou cestu nepotřebuje žádné programové hnutí, být ženou se nemusí učit, tou je, stačí si to uvědomit. V žádném případě se nekonfrontovat s muži, protože je potřebujeme jako svůj protipól a alter ego, jako zdroj našich citů a jistotu pro naše hnízda. Chránit se před nechtěným těhotenstvím je samozřejmostí. pokr.

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

6. 9. 2010 11:57
Re: Potraty a feminismus

 I když se zabývám vědou, umím všechny ženské práce, abych byla soběstačná a aby domov, který se mnou sdílí můj manžel a děti byl vždy čistý, spokojený a harmonický. Být ženou je krásné, pokud je ženství proživané a brané jako krásný úděl od přírody. V     

0 0
možnosti
IH

misaviki

6. 9. 2010 10:52
?

Proč slučujete potraty s feminismem? Nerozumím. Já se doposud domnívala, že je to o svobodné volbě, ne o feminismu. Mohli bychom spekulovat o právech otce do toho zasahovat, ale upřímně - otec to ani nemusí vědět. Bohužel se velmi často ženy rozhodují k potratu z důvodu, že muž o dítě nestojí nebo finanční situace rodiny dalšího člena prostě nedovolují. 

0 0
možnosti
AA

Saša

6. 9. 2010 13:39
Protože to byly marxistické feministky,

které prosadily legalisaci potratů. Nejprve v Sovětském svazu, později v jeho satelitních státech a v Číně a nakonec i v USA a zemích Západní Evropy.

Potraty a feminismus jdou ruku v ruce - jedno bez druhého není a být nemůže.

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

6. 9. 2010 10:20
:-)

klimätu :-D

Feminismus co jsem se bavil s ostatníma je v současné době jen extrémní směr. Nenalezli jsme v čem by ženy byly utlačované a nebo nerovnoprávné. Spíš jsme docházeli k tomu , že v určitých situacích jde jen o rozdílný pohled. Jo za Masaryka to byl krok výtaný, dnes už moc ne, protože v cz jsme si rovni :-)

0 0
možnosti
G

Gmur

6. 9. 2010 10:07
prosim vas

jak dlouho budete jeste pokracovat?

0 0
možnosti