Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A na kolik je křesťanské promrhat všechny peníze, na pomoc stovkám tisíc nelegálních imigrantů, když se za ty samé peníze dá pomoci desítkám milionů v jejich zemích a utečeneckých táborech v Africe a na blízkém východě, kteří nikdy nebudou mít možnost se do Evropy dostat? Navíc při pomoci zde v Evropě, pokud nezastavíme nelegální imigraci, která je rok od roku vyšší a již letost má přesáhnout milión lidí, zničíme evropskou ekonomiku a pak nebudememe moci pomoct nikomu. Podle mě je daleko křesťanštější tyto nelegály do Evropy nepouštět.

1 0
možnosti
JP

J97o39s83e95f 19P53a11r83á88k

23. 6. 2015 16:38

Víte, podobnou cestou procházím i já, hledám pro i proti. Ale křestan by měl vidět daleko za horizont tohoto krátkého života. Měl by vidět do samé věčnosti. Tam na samém konci se sám Bůh postaví za trhana, bezdomovce, uprchlíka nebo blázna, ukáže na něho a řekne: byl jsem hladový a dal jsi mi najíst, byl jsem žíznivý a dal jsi mi napít, byl jsem nemocný a ve vězení a navštívil si mě, byl jsem na cestách a ujal ses mě. Nebo co jsi udělal nebo neudělal tomu nejmenšímu, mě samému, Králi vesmíru, jsi udělal. Každý lidský život je svatý a pokud tuto premisu začneme zpochybňovat, podřežeme si pod sebou sami větev. Nevyléčitelně nemocným dáme eutanázii, zbavíme se neproduktivních jedinců jako důchodci, blázni, Romové nebo emigranti, toto už tady jednou bylo nedávno. A proto říkám i já své ANO.

2 2
možnosti

Nepomáhat. Pomáhat za takovéto situace je hřích .  Pomáhal byste vrahu nebo zloději?  To pomáhání za každou cenu i cenu života svých dětí  - no, snad Vám Bůh odpustí.

2 1
možnosti
SB

A takovéhle bytosti (nemohu dost dobře napsat "takovíhle lidé") se přímo živí tím, že se hrabou v lidské psyschice a že si hrají na užitečné lidi.

Ponechme stranou, že psychiatrie je pavěda sama o sobě a že autor sice vystudovat náročný obor, protože než se stal psychiatrem musel se naučit, jak se léčí ledviny, kde se nachází trojklanný nerv a jak se provádí komplikované porody, ale po studiu se nikdy neživil skutečně přínosnou prací, nýbrž se chytil docela obyčejné žvanírny. Ale i kdyby to byla věda, tak takhle pošahaní jedinci mají léčit lidský způsob myšlení, přestože sami uvažují takhle vyšinutě?

2 2
možnosti
MD

Buh tedy chtel, aby jim stvoreny a HO uznavajici clovek zanikl. Zajimavy a dost 'posahany' Buh. A kdyz ne ON sam, pak jeho vyklad urcite.

3 0
možnosti

Asi by bylo třeba opravit porušený text.

1 0
možnosti

Asi jste přesvědčen, že ve vašem případě zasáhne Bůh a ochrání vás a vaše děti jak to učinil Abrahamovi a Izákovi. Není to pýcha?

4 0
možnosti
VS

R^ Nj, není křesťan jako křesťan. Ale nemyslím, že by to bylo tak horké:-)

1 0
možnosti
MP

Vy tedy obětujete život svůj i svých dětí, ale na ostatních nechte, ať si svůj způsob vyberou sami. Takže začněte třeba tím, že u sebe ubytujete aspoň jednu syrskou křesťanskou rodinu. Pak teprve horlete dál.

6 2
možnosti
Foto

Nojo, vy křesťani to budete mít dobrý, až tady vaši chráněnci zavedou šaríu. Vy pak budete jenom jejich otroci, kdežto nás nevěřící rovnou podřežou.

5 1
možnosti
MP

Obávám se, že to až tak přebírat nebudou.

4 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Lékař, filosof

Seznam rubrik