Diskuse

Kuře - EU

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TL

I vy se dopouštíte chyby. Co když je současná podoba EU maximum toho možného?. Co když ve snaze dosáhnout ideálu, o kterém píšete, dojde k rozvratu systému, který je funkční a reformovatelný?

0 0
možnosti
Foto

"ale kdo nám zaručí, že bude lépe?"

Věčnej problém všech socialistů. Pořád potřebují někoho jiného k tomu aby se měli lépe.

0 0
možnosti
SB

Autor tohoto článku se dopouští chyby, kterou ovšem dělá spousta lidí, co mají podobné názory jako on.

Takoví lidé nám, kteří jsme odpůrci EU, neustále podsouvají ten nesmysl, že jsme proti evropské integraci jako takové. To však není v naprosté většině případů vůbec pravda. Nebyli bychom proti integraci a spolupráci evropských států, ale jasně vidíme,. že způsob, jakým se to dělá, je nesmyslný.

Příměry: Ne každá žena, kteráodmítne jít na rande s mužem, který ji na to randde právě pozval, chce zůstat starou pannou. Někdy to rande odmítne i taková slečna, která po vdavkách prahne až hytesricky, avšak vidí, že ten alkoholik Stanislav by nebyl ten pravý. Ne každý člověk, který nechá utratit psa, je rád, že žádného psa nemá. Někdy jde k tomu veterináři s těžkým srdcem, ale vidí, že jiné řešení není. Ne každý člověk, který odmítne koupit dům, si přeje bydlet v paneláku. Někdy mu třeba vadí problémoví sousedé.

A stejně tak ne každý odpůrce současné EU je proti evrospké integraci a priori. Většině z odpůrců se však zdá, že to, co nám předvádí současné bruselské vedení, přináší mnohem více škody než užitku. O tom, že tam ten užitek je, nepochybuje téměř nikdo. Naše názory se liší v otázce, zda je více těch kladů, či těch záporů.

1 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Lékař, filosof

Seznam rubrik