Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Jít k volbám nestačí, kroužkovat je nezbytným projevem voličské odpovědnosti.

0 0
možnosti
Foto

Já a Anča máme jasno jak budeme "kroužkovat";-D. Podle návodu:-).V

0 0
možnosti
Foto

Ono těch kroužků se dá udělat jen pár a spolu se zakroužkovanými se do urny hodí celá strana, která je prohnilá stejně jako ty ostatní a ta už nějak zařídí, aby se vykroužkovaní prohnilí dostali k moci.

0 1
možnosti
ZK

Kroužkovat ano, ale jen ne nehoráznou pitomost a la "kroužkujte poslední čtyři" jako před třemi lety. Chce u toho myslet.

0 0
možnosti
JC

Každý myslí jinak a tak se při kroužkování "podle sebe" jen málokdy podaří změnit pořadí stanovené politbyrem příslušné partaje; jen lékaři v takovém případě spolehlivě poskočí o několik míst.

0 0
možnosti
JK

Myslel jsem, že to bude ornitologické téma... no nic... :-/

0 0
možnosti
PP

Jestli to těm šmejdíkům vyjde teď, tak můžeme brzy čekat odstranění kroužkování z volebního zákona. Přece si nebudou co čtyři roky dělat takové nervy. Teď máme velikou šanci udělit jim za tu neskutečnou aroganci lekci. Jenže mám strach, že nás není tolik, kterým je z toho na zvracení. Tak budeme mít zřejmě zase to, co si zasloužíme.

1 0
možnosti
JC

Pokud by se naopak podařilo dostat ve všech partajích nahoru lidi z konce kandidátek, mohli by nám za odměnut změnit volební systém tak, abychom mohli kroužkováním vybírat napříč stranami a případě i třeba dávat negativní hlas.

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Lékař, filosof

Seznam rubrik